Op til weekendens runde i NFL rejser sig et spændende spørgsmål for danske NFL Fans. Lykkes det Morten Andersen at slå den måske største individuelle rekord i NFL?

Sansynligheden er god for at den danske Kicker Morten Andersen søndag sletter en af de fornemmeste rekorder i NFL. Den nuværende rekordholder Gary Andersen har i øjeblikket 6 point flere end Morten Andersen på listen over flest individuelt scorede point i NFL overhovedet.
Morten Andersen har dog i denne sæson scoret 70 point i 10 kampe for Atlanta Falcons. 7 point i snit præcis og altså netop det antal der mangler for at sætte denne rekord, som med det nuværende system ikke ser ud til at kunne slåes igen af nogen spiller.

Eurobet er ude med odds på hvorvidt det vil lykkes Morten Andersen at tage rekorden. Bookmakeren ser det som mest sansynligt, at det vil lykkes for danskeren allerede på søndag i kampen ude mod formsvage Tamba Bay Buccaneers, som Altanta har besejret en gang allerede denne sæson.

Du kan således få dine penge 1,5 gange igen hvis det lykkes for den danske superstjerne, at gøre sig udødelig i denne, formentlig hans sidste sæson i en 25 år lang NFL karriere, allerede på søndag.