Sponsoreret indhold fra NordicBet

Randers FC’s katastrofale sæsonstart nåede i weekenden nye højder med nederlaget til oprykkerne fra FC Helsingør. Det koster nu træner Olafur Kristjansson jobbet vurderer NordicBet*.

Med nul sejre, to mål på kontoen og en øjeblikkelig sidsteplads er Hestene fra Randers FC kommet slingrende ud af båsen i årets Superliga. Og endnu en pauver indsats i weekendens 2-0 nederlag mod oprykkerne fra FC Helsingør, har for alvor fået ledelsen til at sætte ild under træner Olafur Kristjanssons sæde.

Hos spilleselskabet NordicBet* er man derfor overbeviste om, at ledelsen har sparket islændingen ud senest den 15. september. I øjeblikket udbydes nemlig beskedne odds 1,60 på, at Kristjansson fortsat er at finde på kronjydernes bænk, når Randers FC tager imod Lyngby. Overlever islændingen mod forventning ledelsens tænkepause forrentes indskuddet 2,20 gange pengene igen.

”Det er ikke blot den dårlige opstart, der plager Kristjansson. Randers FC har slet ikke formået at udvikle sig under islændingens ledelse. Tværtimod. Holdets nedadgående formkurve er et deja vu på Kristjanssons tid i FC Nordsjælland, hvor et ellers talentfuldt hold heller ikke fandt en rytme. Det falder tilbage på OIafur”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet* og fortsætter:

”Landskampspausen kan vise sig at være et kærkomment tidspunkt for ledelsen til at hente en ny træner ind. En ny træner vil få lidt pusterum til at arbejde med truppen, uden et pres på at finde opskriften på sejr allerede til weekenden”, afslutter Holm.

Er Olafur Kristjansson træner i Randers FC pr. 15/9/2017?

JA              2,20

NEJ            1,60