Det politiske drama om topskattelettelser har nu nået bookmakerne. Og her tror man ikke på Liberal Alliances lettelser på 5 procentpoint. "Det bliver svært at komme igennem med," mener bookmaker.

Det politiske drama om topskattelettelser tager til. Og nu melder bookmakerne sig også på banen.

Hos bookmakeren Nordicbet* tvivler man stærkt på, at Anders Samuelsen og Liberal Alliance kommer igennem med kravet om topskattelettelser.

"Vi tror, det bliver meget svært at komme igennem med topskattelettelser på fem procent," siger Thomas Holm, pressechef hos Nordicbet*.

Bookmakeren giver således hele odds 4, hvis Liberal Alliance får topskattelettelser på fem procent eller mere skrevet ind i den nye finanslov. Bliver topskatten lettet mindre end det, så er der odds 1,20.

"Dette ultimatum er en rød klud i hovedet på statsminister Lars Løkke, og det tror vi ikke, at han bryder sig om," siger Thomas Holm. 

"En anden ting er, at det vel kun er de konservative, som kan støtte det," siger Thomas Holm.

Bookmakeren tror derimod, at det ender med et kompromis med en lettelse på 1-2 procentpoint. Om det så vil udløse et valg, det er bookmakeren noget mere usikker på, og det har de endnu ikke odds ude på.

BetXpert har været i kontakt med partiformand Anders Samuelsen, som ikke at kommentere på Nordicbets odds.