Sponsoreret indhold fra NordicBet

Lyngby og AC Horsens skal spille Superliga-fodbold i næste sæson. NordicBet* spår dog, at økonomisk trængte Horsens får svært ved at følge med De Kongeblå fra Lyngby.

Forårssolen skinnede især på Lyngby og AC Horsens i weekenden, idet begge hold sejrede og samtidig sikrede sig avancement til Superligaen. Bookmakeren NordicBet* har dog en klar favorit, når der skal peges på den af de to oprykkere, som kommer til at klare sig bedst i dansk fodbolds fineste selskab.

Bookmakeren har større fidus til De Kongeblå end Den Gule Fare og giver blot odds 1,40 på, at Lyngby sikrer sig en bedre placering i grundspillet end de jyske konkurrenter.

"David Nielsens tropper har ganske enkelt været det bedste og mest stabile hold i 1. division. Lyngby har samtidig flere økonomiske muskler end Horsens, og det kan blive afgørende i forhold til at holde på nuværende spillere og klubbernes mulighed for at forstærke sig med nye. Horsens kan hurtigt blive hårdt ramt, når topscorer Kjartan Finnbogason formentlig forlader klubben ved kontraktudløb, ligesom forsvarsstyrmanden Bubacarr Sanneh længe er blevet rygtet væk. Vi forventer derfor, at Lyngby også i næste sæson vil være et bedre hold end Horsens", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen. 

Hvilket hold ender med den bedste slutplacering?

Lyngby                                1.40

AC Horsens                         2.70

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold - Danmark - Sæsonspil

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef NordicBet*

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

NordicBet*, Betsson Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://nordicbet.dk