Sponsoreret indhold fra Betsafe

En levende legende tager afsked med NBA natten til torsdag, når Los Angeles Lakers møder Utah Jazz. Kobe Bryant spiller sin sidste kamp, og Betsafe forventer minimum tyve point fra superstjernens hænder.

I ikke mindre end tyve år har Kobe Bryant sat sit tydelige præg på NBA. Han har været Los Angeles Lakers' ubestridte stjerne, siden han kom ind i ligaen i 1996. Natten til torsdag dansk tid er det hele dog slut. Lakers kvalificerer sig ikke til slutspillet, så Kobe spiller afskedskamp i sæsonens sidste regular season-kamp mod Utah Jazz.

Betsafe har sat odds på superstjernens præstationer i hans sidste kamp, og pointmæssigt forventer bookmakeren en stærk kamp fra den 37-årige legende. Der er beskedne odds 1,70 at hente på, at Kobe scorer over 19,5 point.

"Med fem mesterskaber og et hav af personlige titler er Kobe Bryant blandt de allerstørste stjerner i NBA's historie. Hans afsked er slutningen på en æra i Los Angeles, og vi tror, holdkammeraterne vil give ham alle muligheder for at slutte stærkt af", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Hvor mange point scorer Kobe Bryant mod Utah Jazz inklusiv overtid?

Over 19,5      1,70

Under 19,5    2,02

Hvor mange point + rebounds + assists scorer Kobe Bryant mod Utah Jazz inklusiv overtid?

Over 28,5      1,75

Under 28,5    1,96

Find flere odds på www.betsafe.dk under Basketball - NBA - NBA Regular Season - Spiller-specials

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, oddssætter og pressechef Betsafe

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

Betsafe, Betsson Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://betsafe.dk