Hvor får man de højeste odds? Den bedste support? Den bedste livebetting? Hvor er der højt til limit-loftet?

Bookmaker-junglen kan være svær at overskue. Men fortvivl ikke, for nu lancerer BetXpert en ny bookmaker-guide der viser vej i mørket som Rudolf med den røde tud.

Vores nye bookmaker-guide sammenligner 26 af spillemarkedets allerbedste bookmakere/spillebørser og udpeger styrker og svagheder hos hver enkelt.

Rating-sammenligning

Til forskel fra før hvor vi havde isolerede anmeldelser af bookmakere/spillebørser, har vi nu givet karakterer (1-5 stjerner) til hvert selskab, og sat dem op mod hinanden i en stor rating-sammenligning.

Hver enkelt bookmaker er blevet vurderet på otte væsentlige områder, og den samlede karakter er så et gennemsnit af del-vurderingernes stjerner.

rating-oversigten kan man vælge mellem en total-sammenligning og en detail-sammenligning. Og dermed kan man fx se hvilken bookmaker der er klassens duks i livebetting.

Vi har vurderet ud fra følgende faktorer:

Faktorer

Spiludbud
Spiltyper
Odds & Tilbagebetaling
Livebetting
Website
Ind- og udbetalinger
Support
Indsatspolitik

Særlig odds-sammenligning

Vi har desuden udregnet tilbagebetalingerne for en række udvalgte områder hos de forskellige bookmakere – og opsat en sammenlignings-oversigt med de konkrete tal.

Det betyder at man sort på hvidt kan se hvilken bookmaker der har den højeste tilbagebetaling på Premier League, Superligaen, NBA, etc, etc.

Anmeldelser med allehånde informationer

Hvis man ønsker at se hvad der ligger til grund for den enkelte karaktergivning, klikker man sig ind på bookmaker-anmeldelsen og læser hvad vi har skrevet i de forskellige afsnit.

Ved siden af disse vurderinger, udtrykt i stjerner og ord, indeholder anmeldelserne faneblade med bonus-detaljer, fakta om selskabet (fx ind- og udbetalingsmuligheder), nyheder og læserkommentarer.

Med andre ord: Aldrig før har bookmaker-junglen været så overskuelig og tilgængelig.

Besøg den nye bookmaker-guide på http://www.betxpert.com/bookmakere/default.asp