Først var det lidt af en joke, men efter at engelsk avis har koblet John Terry sammen med Brøndby er Chelsea-forsvarsspilleren nu bookmakernes favorit til at blive ny træner.

Alle bookmakere var i sidste uge enige om, at Morten Wieghorst var favorit til at blive ny permanent Brøndby-træner. Men sådan er det ikke længere.

Efter at den engelske avis The Mirror i går aftes koblede John Terry sammen med Brøndby, er oddsene på ham som Brøndby-træner styrtdykket. Nu er John Terry såmænd Danske Spils favorit til at blive ny træner på Vestegnen.

"Nu er de engelske medier begyndt at skrive om det, og venskabet mellem John Terry og Jan Bech Andersen kan måske overtale englænderen til at prøve kræfter med Brøndby," siger Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig hos Danske Spil*, til BetXpert.

Danske Spil* gav sidste uge odds 40, men er nu nede på odds 3,75, hvis den engelske forsvarskæmpe indtager trænersædet i Brøndby til sommer. Bookmakeren Bet25 er helt nede i odds 3.

Nordicbet*: Terry er for grøn

Nordicbet* giver odds 6 på Terry som ny Brøndby-træner. Her står Morten Wiehgorst og Lars Olsen stadig foran Chelsea-spilleren.

"Det lyder til, at der har været kontakt mellem Jan Bech og John Terry, men derfra og så til, at han står med ansvaret på Brøndby Stadion, er der nu stadig rigtig langt," siger oddssætter Tonni Munk Jensen.

"Hvis Terry går med træner-drømme, så vil der nu nok være masser af tilbud, som er mere spændende end en dansk klub, der har skuffet de seneste mange år og økonomisk ikke kan måle sig med FC København og FC Midtjylland. "

Herudover mangler John Terry også den fornødne træner-licens og er desuden helt grøn, påpeger Tonni Munk Jensen.

"Selvom Jan Bech måtte synes, at det virker som en god idé, at hans engelske ven, der er totalt uprøvet udi trænergerningen, tager over i Brøndby, så sidder der nok en sportslig ledelse, som måske ikke er enige i den betragtning," udtaler han til BetXpert.

Auri og John Terry

John Terry og Brøndby-ejer Jan Bech Andersen er gode venner og bor i det samme område i London. Det var i første omgang det eneste, som koblede John Terry og Brøndby sammen.

Danske Spil* forklarer, at det i første omgang var noget af et wild shot at sætte John Terry på listen over kandidater til posten. Men Oddset-spillerne fangede den med det samme. Og John Terry er sammen med Auri Skarbalius de to, som flest spillere tror på.

"De spillere som fik John Terry til odds 40 står nu til en rigtig flot gevinst," siger Peter Emmike Rasmussen til BetXpert, der dog understreger, at det er utrolig svært at sætte odds på.

"Der er ikke dukket andre udenlandske navne frem end John Terry, men det er stadig kun rygter og derfor meget svært at sætte odds på," siger han til BetXpert.