Sponsoreret indhold fra Betsafe

Kevin Magnussen har ingen grund til at ligge søvnløs om natten. I hvert fald ikke, hvis man skal dømme ud fra Betsafes odds på både Magnussens og Buttons fremtid i Formel 1. Trods sin popularitet i feltet er briten nemlig markant outsider. 

Når man følger mediernes dækning af Kevin Magnussens fremtidsperspektiver hos McLaren kan man hurtigt få den fornemmelse, at danskeren er på vej ud af det fine selskab. Team-konkurrenten Jenson Button har hentet langt flere point end danskeren, og flere kommentatorer hepper offentligt på briten.

Hos Betsafe deler man dog ikke denne vurdering. Her meldte man tidligt på efteråret ud, at Magnussen er markant favorit til at fortsætte karrieren hos McLaren, og den holdning står oddssætter Thomas Holm fast ved. Helt konkret står Magnussens odds på at fortsætte i Formel 1-sporten nemlig i 1,40, mens Button kan spilles til odds 2,95.

"De udenlandske medier er jo nærmest i færd med at føre kampagne for Button, men det vil være imod enhver sund fornuft at vælge briten frem for Magnussen. Danskeren har ganske vist skuffet en smule. Men han er blot 22 år og helt klart fremtidens mand. Det samme kan man ikke sige om Button, der oveni købet sidder til en løn, der er næsten ti gange så høj", siger Thomas Holm.

McLaren-teamet har meldt ud, at de offentliggør beslutningen om deres team-konstellation for næste sæson efter 1. december. 

Kører Kevin Magnussen Formel 1 i 2015?
JA 1,40
NEJ 2,70

Kører Jenson Button Formel 1 i 2015
JA 2,95
NEJ 1,35

Find spillet på Betsafe.dk> under Formel 1 - Formel 1 Specials