Sponsoreret indhold fra NordicBet

Efter bruddet med Wolfsburg, tror NordicBet* ikke, at Nicklas Bendtner er klar til at vende hjem til Danmark. Hans fremtid ligger i England, lyder vurderingen.

Skilsmissen mellem Nicklas Bendtner og Wolfsburg har fået medier og eksperter til at spekulere heftigt i angriberes fremtid. Dette er også tilfældet hos NordicBet*, hvor man ser de engelske top-ligaer som den mest realistiske destination for den kontroversielle dansker.

Skriver Bendtner kontrakt med en klub i England er der odds 2,25 at hente, mens en retur til Danmark står i odds 3,50. Vælger danskeren i stedet de mere økonomisk attraktive ligaer i Rusland og Kina betaler NordicBet* pengene 19,5 gange igen.

"Nicklas Bendtner er fortsat et stort navn i England, og klubberne i både Premier League og Championship vil være i stand til at matche hans lønkrav. Vi har især et godt øje til Hull City, hvor Bendtners tidligere træner Steve Bruce huserer", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Blandt NordicBets øvrige bud på engelske destinationer er London-klubber som QPR, Watford og særligt Crystal Palace, hvor manager Alan Pardew tidligere har vist interesse for danskeren. Bookmakerens gode øje til London skyldes ikke mindst, at Bendtners ekskone Caroline Flemming og søn bor i den engelske hovedstad.

NordicBet* vil dog ikke afvise, at Superligaen og FC København kan være en mulighed:

"Bendtner har en bolig i København og kender klubben godt. Samtidig er Nicolai Jørgensen på vej til udlandet, hvilket betyder, at FCK er på udkig efter en afløser. Vi vil ikke udelukke, at parterne finder sammen", lyder overvejelserne fra oddssætteren.

Hvor ligger Nicklas Bendtners næste klub?

England          2.25

Danmark        3.50

Frankrig         8.50

Spanien          8.50

Tyrkiet           10.00

Italien            10.00

Portugal         11.50

Holland          15.00

Rusland          19.50

Kina               19.50

USA                19.50

Tyskland        19.50

Belgien           25.00

Sverige           100.00

Norge             100.00

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold - Danmark - Specialspil

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef NordicBet*

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

NordicBet*, Betsson Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://nordicbet.dk