Sponsoreret indhold fra NordicBet

Danmarks næststørste by er for alvor blevet forårskåd efter at realisere drømmen om et nyt fodboldstadion. NordicBet* smider dog is på drømmen og dømmer den til at fejle foreløbigt.

Den flotte AGF-kulisse i klubbens første pokalfinale i 20 år har givet følelserne og ambitionerne frit spil i klubhuset på Fredensvang, når det kommer til idéen om et nyt aarhusiansk fodboldstadion. AGF-ledelsen har indledt en tung charmeoffensiv og er begyndt at sælge støttebeviser til de mange fans, der hungrer efter et stadion uden løbebane.

NordicBet* bemærker dog, at når euforien har lagt sig, kan et nyt stadion have lange udsigter. Bookmakeren giver derfor odds 4,00 på, at AGF har udskiftet Ceres Park & Arena inden 2021, imens pengene blot gives 1,20 gange igen, hvis missionen mislykkes.

"Selvom humøret er højt i AGF og Aarhus lige for tiden, er det på papiret slet ikke så sandsynligt, at et nyt stadion kommer på tegnebrættet inden for den nærmeste fremtid. Det nuværende stadion blev renoveret i 2001, og er derfor i fin stand. Ceres Park har alle de nødvendige faciliteter, men desværre også en løbebane", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

DBU har ellers været ude at give en støtteerklæring til et nyt stadion i Aarhus, men et sådan stadionprojekt vil formentlig betyde en trecifret millionregning til Aarhus Kommune. Kommunen ejer i forvejen Ceres Park, hvor AGF har lejet sig ind indtil 2020.

"Aarhus Kommune virker ikke ovenud begejstret ved tanken om at punge ud til et nyt stadion, da kommunen også har masser af andre kulturinstitutioner at støtte. Derfor får AGF højst sandsynligt ikke et nyt stadion i denne omgang", siger oddssætteren.

Har AGF et nyt stadion klar til brug den 1. januar 2021?

Ja                                       4.00

Nej                                     1.20

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold - Danmark - Specialspil

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef NordicBet*

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

NordicBet*, Betsson* Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://nordicbet.dk