Betfair Sportsbook* giver nye danske kunder en freebet-bonus på 1000 kr plus skyhøje odds i AaB-FCK (med refundering hvis spillet kikser).

I anledning af søndagens Superliga-brag i Aalborg mellem sidste sæsons guld- og sølvvindere, AaB og FC København, har Betfair Sportsbook* et tilbud til danskere der endnu ikke har konto hos Betfair*:

Sats på AaB-sejr til det nuværende odds (2,75), eller på FCK-sejr (pt 2,45) hos Betfair Sportsbook*. Hvis dit spil går hjem, toppes dit odds op (gælder for en indsats på 100 kr) til 7,0 for AaB og 6,0 for FCK  i form af et freebet-beløb. Og hvis dit spil ikke går hjem? Så refunderes din indsats i form af et freebet (op til 100 DKK).

Og DERUDOVER får du en bonus bestående af 5 freebets x 200 kr i takt med at du placerer spil.

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook* 
  2. Angiv kampagnekoden ZEP382 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook* på enten AaB eller FCK til de nuværende odds
  4. Nyd AaB-FCK i forvisning om at du modtager et freebet på din Betfair* Sportsbook-konto uanset hvordan kampen ender!

Du kan naturligvis satse mere end 100 DKK, men det vil kun være 100 DKK (og kun dit første spil) der tæller i forbindelse med dette tilbud.

Aktuelle Betfair* Sportsbook-odds på AaB-FCK, søndag kl 18

AaB Uafgjort FCK
2,75 3,40 2,45

Eksempel på odds-forøgelse: Du satser 100 kr på AaB-sejr til odds 2,75. Hvis AaB vinder, scorer du dermed en netto-gevinst på 175 kr. Derudover får du et freebet-beløb på 425 kr. Hvis AaB IKKE vinder, taber du din indsats, men får den refunderet i form af et freebet på 100 kr.

1000 kr freebet

Hvis du har oprettet konto og angivet ovenstående kampagnekode er du også berettiget til freebets for op til 1.000 kr, fordelt således:

  • Et 200 kr freebet for hvert fjerde spil (single eller multi) du sætter
  • Kvalificerende spil er på minimum 100 kr og minimumsodds 1,5
  • Når du modtager et freebet, skal du bruge det inden for 7 dage

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af denne kampagne, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG den normale start-bonus hos Betfair Sportsbook* (freebet på 1000 kr).