Den udskældte Nicklas Bendtner scorede to gange mod Italien, men kan han finde vej til netmaskerne på MCH Arena i Herning, når Danmark fredag aften tager imod Norge?

Vi havde håbet på, at det var lykkes at kvalificere os til play-off kampene til VM slutrunden i Brasilien næste år, men nu kan de midtjyske fodboldfans istedet se frem til et besøg af et norsk landshold, der skuffede fælt i deres VM kvalifikationsgruppe.

Norge sluttede blot som nr 4 efter Schweiz, Island og Slovenien og med blot 10 scoringer i de 10 kvalifikationskampe var nordmændene meget langt fra VM-billetterne.

Her efterlod Olsens drenge dog et bedre indtryk med flere gode kval-kampe, men trods storsejren over Malta og to scoringer fra Nicklas Bendtner i Parken mod Buffon i det italienske bur, må det danske landshold nu indstille sig på at skulle forberede sig på EM-kvalifikationen til slutrunden i Frankrig ´16.

Med profiler som Christian Eriksen, Nicklas Bendtner og Daniel Agger indtager Danmark da også favoritrollen i Herning mod det langt fra skræmmende norske landshold.

Danmark Uafgjort Norge
Odds 1,88 Odds3,50 Odds 4,45
Bet365

Får Bendtner scoret mod Norge?

Der er offensive bekymringer hos Morten Olsen, der døjer med flere afbud. Rosenborg-angriberen Nicki Bille har meldt fra med en skade, mens også FC Midtjylland-helten Morten ´Duncan´ Rasmussen må tage plads på tribunen. Andreas Cornelius er stadig skadet, og desuden har Nicklas Bendtner været syg de seneste dage, men skulle blive klar.

Morten Olsen har valgt at hente den tidligere AaB-bomber Nicklas Helenius ind på grund af skaderne.

Norge må undvære FC Københavns Daniel Braaten.

Bendtner har noget at bevise overfor kritikerne, der har været ude med riven efter skuffende præstationer for Arsenal. Bendtner har vist noget af den klasse og målfarlighed i landsholdstrøjen, som i de seneste år har manglet på klubplan.

Hvem kommer på måltavlen mod Norge?

Udvalgte Målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Nicklas Bendtner 3,10
Unibet
Nicklas Helenius 3,35 Unibet
Viktor Fischer 3,65
Tarik Elyounoussi (Norge) 4,00 Bet365
Michael Krohn-Dehli 4,30
Mohammed Abdellaoue (Norge) 4,33
Christian Eriksen 5,05
Kasper Kusk 6,20

Vær opmærksom på regler og betingelse for målscorer-spil hos de enkelte bookmakere.