Danske Mikkel Kessler skal i ringen og senere er der topbrag i Las Vegas når Manny Pacquiao møder Juan Marquez - vi har analyser klar til begge brag...

Den danske stjerne Mikkel Kessler tager lørdag aften imod Brian Magee i Herning. Magee har før haft succes på dansk grund, hvor han har slået Mads Larsen og Rudy Markuss, men mod Kessler kommer han op mod en bokser af en anden kaliber.

Det bliver dog ikke en walkover for The Viking Warrior; Magee skal ikke undervurderes, han er i vældig fin form og Kessler selv var en smule rystet i kampen mod Green (på trods af det flotte knockout).

BetXperts bokseekspert, Loke Barrett, har taget et dybdegående kig på kampen og har udarbejdet en omfattende analyse, som du kan læse her:

22:00 Mikkel Kessler-Brian Magee, Kessler w/ 7-12 el. point 1,75

I de (meget) tidlige morgentimer søndag vendes blikket mod Las Vegas, hvor nummer et i weltervægts-divisionen, Manny Pacquaiao - eller Pacman - møder Juan Manuel Marquez - Dinamita - der er indehaver af WBO-bæltet i letweltervægt.

De to har mødt hinanden tre gange før og bokset nogle tætte kampe, og selvom Pacman er markant favorit hos bookierne, vurderer Loke Barrett at kampen er tættere end som så og finder værdi i underdoggen til 4,50 gange pengene igen.

Læs analysen her:

05:00 Manny Pacquiao-Juan Manuel Marquez, Marquez w/ point el. teknisk afgørelse 4,50

Ladbrokes: Vind 500 kr ekstra hvis Kessler knockouter Magee

Ladbrokes har et tilbud i anledning af lørdagens boksebrag: Hvis du rammer runden hvor Kessler knockouter Magee, får du 500 kr oveni gevinsten.

Hvis det lykkes Kessler at vinde på knock out, giver Ladbrokes et freebet på 500 kr. oveni gevinsten til alle kunder der har single-spillet mindst 50 kr. på det rigtige runde-udfald.

Læs mere her: http://www.betxpert.com/artikel/vind-500-kr-ekstra-hvis-kessler-knockouter-magee