If you watch a game, it´s fun. If you play it, it´s recreation. If you work at it, it´s golf.

Citat Bob Hope, en stor komiker og en endnu større golf-entusiast.

Afdøde Hope har (sammen med et bilfirma; nogen skal jo betale) lagt navn til til den USA PGA Tour-turnering, der går i gang i dag: Bob Hope Chrysler Classic. Derfra har vores brandvarme golf-ekspert Kristian Mølholm (tilbagebetaling for de sidste 30 dage: 142%) fundet 2 fiduser. Han har i øvrigt også et par tip til Caltex Singapore Masters, der lægger fra land torsdag med diverse danskere ombord.

Vær opmærksomme på, at oddsene på Kristians tip sandsynligvis for længst er skåret ned til green-højde. Men så kan I jo lære at skrive jer på hans mailingliste og i det hele taget holde øje med BetXpert...;-)

Her finder I Kristians golf-tip (og mailingliste): http://www.betxpert.com/ekspert/golf/

I løbet af onsdagen kan vi også byde på tip fra håndbold-VM - og såmænd også en fidus fra den hjemlige kvindeliga, hvor Slagelse tager imod Kolding:
http://www.betxpert.com/ekspert/hb/

Om aftenen er der gang i det franske horehus. Svingdørene er i konstant bevægelse her i januar, hvor holdene spiller kamp både i weekenden og i midtugen. I 23. spillerunde skal man holde øje med overraskelser i blandt andet Auxerre og Paris. Jens Bøye ramte i øvrigt én af slagsen, da Sochaux tirsdag aften vandt i Marseille:
http://www.betxpert.com/ekspert/fra1/