Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter 13 spillede kampe i Superligaen er oprykkerne fra Silkeborg totalt isolerede i bunden og ligner en stensikker nedrykker.

Med sølle fire point har Silkeborg kurs med en regulær mareridtssæson – og tager man udgangspunkt i silkeborgensernes nuværende pointgennemsnit, så risikerer Jesper Sørensens tropper faktisk at blive det dårligste hold i Superligaen nogensinde.

Det ville kræve en sæson med mindre end 11 point, der er den lidet flatterende bundrekord, som HFK Sønderjylland lige nu er indehaver af.

Med bare fire point i 13 kampe har Silkeborg så langt i sæsonen blot skrabet 0,3 point til sig i snit per runde – og fortsætter det pointgennemsnit for Silkeborg, så ender klubben sæsonen med blot 10 point og bliver altså dermed det dårligste hold nogensinde i Superligaens historie.

Men kan den dårlige stime virkelig fortsætte?

Nej, lyder det klare svar fra Danske Spil, der har sat en række odds på Silkeborgs præstationer i resten af indeværende Superliga-sæson.

- Silkeborg har godt nok ikke præsteret særligt godt, men det er heller ikke sådan, at holdet er blevet kørt fuldstændigt over. Cheftræner Jesper Sørensen kan med rette sige, at hvis heldet havde været lidt med Silkeborg, så havde klubben formentligt fået en sejr eller to allerede. Så vi mener bestemt, at Silkeborg er for godt et hold til at kandidere til titlen som Superligaens dårligste nogensinde, siger Morten Overgaard, oddssætter hos Danske Spil.

Odds 100 på bundrekord
Skulle Silkeborg ende med 10 point eller mindre og dermed slå rekorden for færrest point i en Superliga-sæson, så giver Danske Spil pengene hele 100 gange igen.

I stedet vurderer Danske Spil det mest realistisk, at Silkeborg kommer til at få 21-22 point i Superligaen. Det giver således odds 1,85 på både under og over 21,5 point til Silkeborg i hele Superliga-sæsonen.

Fire nederlag i rap inden vinterpausen?
Danske Spil har også sat odds på Silkeborgs pointhøst i den resterende del af efterårssæsonen, hvor Silkeborg møder FCM, FCK, Brøndby og OB.

Og selvom det på papiret er et yderst vanskeligt program, så vil det alligevel være en overraskelse, hvis der ikke kommer point på kontoen for Silkeborg.

Fortsætter stimen af nederlag så giver Danske Spil nemlig odds 6,50, hvis Silkeborg skulle ende med at tabe de sidste fire kampe i efteråret.

Silkeborg-spil, Superligaen 2014/15:
Under 10,5 point i sæsonen: Odds 100
Under 21,5 point i sæsonen: Odds 1,85
Over 21,5 point i sæsonen: Odds 1,85
Silkeborg taber de næste fire kampe i Superligaen: Odds 6,50