Drømmer du om at have et dankort, der ikke kan overtrækkes? Spilfirmaet Betsson* giver nu tre skandinaver mulighed for at fyre en million svenske kroner af på seks timer.

I efteråret havde Sky FM en pokerturnering, hvor man kunne vinde 50.000 kr., som skulle bruges på seks timer. Nu spiller Betsson* sin trumf – en konkurrence om at bruge 1.000.000 kr. – også på seks timer.

”Vi har alle sammen en drøm om at blive millionærer. Nu giver Betsson* alle en gratis chance for prøve at få alt, hvad de peger på,” siger Rune Brandt, dansk talsmand for Betsson*.com, der understreger, at pengene skal fyres af indenfor tidsrummet, og at man ikke må eje noget bagefter.

Millionen kan f.eks. bruges som Team Beer fra København forestiller sig: ”Vi lejer Københavns største hal, tømmer Carlsbergs øldepot, og spreder glæde til folket for Betssons penge. Der skal naturligvis også hyres noget fed live-musik, og mon ikke der bliver plads til lidt topløs servering?”

Søndag er sidste dag, man kan deltage i lodtrækningen om Betsson* Millionen. Det gælder om at klikke ind på Betsson*, hvor man gratis tilmelder sig selv og to venner. Kun hold fra Danmark, Norge og Sverige kan deltage. Efter lodtrækning vinder 10 hold en luksustur til Stockholm - tre hold fra hvert land plus et jokerhold, der vinder pladsen efter en pokerturnering. I den svenske hovedstad findes vinderne af millionen efter spil på rouletten.

Betsson* Millionen er den største chance for at vinde en million. Lige nu har vi 100 tilmeldte hold fra Danmark, så bliver chancerne for at vinde en million vist ikke større,” fortæller Rune Brandt.