Bliver du Bet24's Last Man Standing og vinder over 110.000 kr?

Alt du skal gøre er at sætte et dagligt væddemål (ingen krav om minimum indsats - og om spillet går hjem eller galt, har ingen betydning for konkurrencen), og den der holder længst, vinder denne fantastiske præmie!

Så hvis du er god nok, kan du både vinde på dine daglige væddemål samt den store præmie - det er tid til at bevise, at du ikke bare er den bedste sports-spiller, men også den mest stædige - lad spillet begynde!

Under hele konkurrencen vil du kunne se, hvor mange deltagere der er tilbage, og om du stadig er med, i statistiksektionen nederst hos Bet24 - den bliver opdateret en gang i døgnet, så glem ikke at sætte dit daglige væddemål, hvis du vil have chancen for at vinde!

For at deltage i konkurrencen skal du sætte et væddemål fra fredag den 26. november til søndag den 28. november. Derefter skal man sætte 1 væddemål hver dag.

Glem ikke ”El Clasico” mellem Barcelona og Real Madrid samt AC Horsens - AaB mandag den 29., så gem et af dine Clasico-væddemål til mandag enten før kampstart eller på livebetting - alle sportsvæddemål på alle markeder tæller i denne konkurrence for at du kan blive Last Man Standing!

Regler

• Alle eksisterende samt nye kunder hos Bet24 har lov til at deltage, når man har sat et sportsvæddemål (ikke Poker/Casino/Games/Bingo) fra kl. 00.01 fredag den 26. november til søndag den 28. november indtil kl. 23.59.

• Alle sportsmarkeder tæller, og der er ingen krav til minimumsindsats eller minimumsodds i denne konkurrence.

• Efter man har tilmeldt sig konkurrencen mellem fredag den 26. og søndag den 28., skal hver deltager sætte sit daglige sportsvæddemål fra kl. 00.01 til kl. 23.59 begyndende fra mandag den 29. november for at blive i konkurrencen.

• Tidspunktet, hvor væddemålet sættes, tæller - ikke dagen, hvor kampen/sportsbegivenheden finder sted.

• Deltagernes væddemål bliver registreret automatisk, når kunder har tilmeldt sig konkurrencen (og man tilmelder sig ved at sætte et væddemål inden søndag 28. november 23:59).

• Alle deltagere bliver automatisk ekskluderet fra konkurrencen, når deres daglige væddemål ikke er blevet sat, uden mulighed for at komme med i konkurrencen igen.

• Et tabende væddemål fører ikke til eksklusion fra konkurrencen.

Se alle konkurrence-regler på Bet24´s website.