BetXpert har i samarbejde med LiiPoker stablet en pokerskole på benene, så vi kan tilbyde jer brugere kompetent coaching med både praksis og teori.

Vi har valgt at lave vores pokerskole sammen med LiiPoker, fordi det er et pålideligt site, som leverer en god service, og fordi sitet er på et netværk, hvor modstanden er til at have med at gøre: Cake-netværket.

Det har naturligvis også spillet en rolle i vores overvejelser at vi ved at lave pokerskolen sammen med LiiPoker får prof-pokerspiller Jeppe Bech-Sørensen med i "pakken".

Undervisning i cashgame og MTT

Coachingen vil foregå hos Liipoker, og være en blanding af ”watch and learn” og "try and learn”.

Der vil blive coachet indenfor cashgame (Texas – no limit holdem og pot limit omaha) og multi table tournaments (Texas - no limit holdem).

Jeppe Bech aka jeppe25 vil stå for at coache BetXperts brugere i cashgame. Og Kim Laursen (BetXperts pokermand) vil stå for coachingen i multitable tournaments.

Hvornår?

Pokerskolen har første undervisningsdag onsdag 3. november.

Hver onsdag kl 20.00 – 22.00: undervisning i cashgame.

Multi table tournament coaching vil foregå samme dag (som udgangspunkt samme starttidspunkt), men af naturlige årsager, er det sværere at fastlægge varigheden, da man ikke kan sige på forhånd, hvor længe man vil blive i turneringen.

Al coaching vil foregå på micro limit/low limit – både når eleven spiller, og når coachene spiller - så vi rammer så bredt som muligt.

Man bestemmer selv hvor mange undervisningsgange man vil deltage i - og det er ikke et krav at man er med fra første undervisningsgang; man kan godt støde til senere.

Hvor?

Coachingen foregår via Skype, så for at deltage skal man have en Skype-profil - og have tilføjet Jeppe og Kim. Deres Skype-navne er:

Jeppe: jeppebs

Kim: k.laursen78

Hvordan kan man deltage i undervisningen ?

Alle der har en konto/opretter en konto hos LiiPoker -og har indsat penge - kan deltage i coachingen.

Hvis du ikke allerede har en LiiPoker-konto, kan du tilgå sitet via et link i vores anmeldelse: http://betxpert.com/poker/lii-poker

Fristen for at tilmelde sig er dagen før hver undervisningsgang. Send en mail til [email protected] og meddel din mailadresse (den du har brugt til at oprette din LiiPoker-konto) og dit LiiPoker-nick. Giv også gerne et praj (med nick, men uden mailadresse) i denne forumtråd.

Hvad koster det?

Allerførste coaching , onsdag 3. november, er gratis for alle der har lavet et deposit på LiiPoker.

Derefter koster coachingen 1 gold chip pr gang (læs mere om LiiPokers gold chips længere nede).

Sådan foregår det

Coachingen vil være en blanding af undervisning gennem powerpoint (som vil blive sendt personligt til alle eleverne på forhånd), analyse af hænder og live sessions, hvor enten Jeppe eller Kim selv spiller, eller en af eleverne skal være i den varme stol.

Alle de spørgsmål der måtte opstå under disse live coaching sessions, og som eventuelt ikke når at blive besvaret, vil blive besvaret i vores Liipokerskole-tråd i forum indenfor de følgende 24 timer – af enten Jeppe eller Kim.

Som et vigtig led i denne coaching, vil der naturligvis også være en form for eksamen – så man kan se og følge sin egen udvikling. Eksamen vil afrunde hver måned og blive offentliggjort i vores Liipokerskole-tråd, samt i nyhedsmails.

Præmier til de bedste/flittigste elever

For at gøre det hele lidt sjovere, vil der også være forskellige konkurrencer og dermed præmier til de bedste/mest flittige elever indenfor begge kategorier. Så det er med at spidse ører, når der bliver uddelt guldkorn, samt trække i arbejdstøjet, når man skal ud og spille ved den grønne filt mellem vores coaching sessions.

Gold Chips hos LiiPoker

Du får første gold chip ved første deposit.

Næste gold chip kræver 120 fpp, og når du tjener denne gold chip, får du en bonus gold chip. Så ved at optjene 120 fpp, har du minimum 3 gold chips. Næste gold chip kræver 115 fpp, hvis det er i samme kalendermåned, næste igen kræver 110 fpp i samme kalendermåned. Når du begynder på en ny måned, starter du ved 120 fpp igen.

Når du optjener gold chips, optjener du samtidig gold stacks som giver bonus gold chips. På niveau 0, skal du optjene 1 gold chip for at få en bonus på en gold chips.

På niveau 1 skal du optjene 2 gold chips for at få din bonus på 2 gold chips.

Hvis du optjener gold chips hurtigt, får du en højere bonus.

Det nemmeste er at gå ind i softwaren under gold stacks og details, hvor du kan se de forskellige levels og hvor meget det giver i bonus.

Optjening af FPP

Når du spiller ved et cash bord, tjener du 1 fpp for hver $1 der tages i rake ved bordet. Liipoker bruger dealt rake, så det vil sige at hvis der tages $1 i rake ved et bord med 6 spillere, har hver spiller raket $0.166 og optjent 1 fpp.

Det vil sige at en spiller skal rake omkring $20 for at tjene en gold chip ved et short handed bord. For en fullring spiller vil det være omkring $14. I turneringer gives der 7 fpp for hver $1 i fee, så her skal der rakes $17.14 for at optjene første gold chip.

Men når du har optjent den først gold chip, har du reelt optjent minimum 3 gold chips. (1 for deposit, 1 for fpp og 1 for gold stack)

Når du har optjent fx 6 gold chips igennem fpp, har du optjent minimum 10 gold chips på din konto.

Læs mere om LiiPoker

Link til BetXperts anmeldelse af LiiPoker: http://betxpert.com/poker/lii-poker

Sit & Go coach - er det dig?

Til jer der godt kunne tænke jer at få noget sit & go coaching, er svaret - at det helt klart er vores mål at få det med, men desværre har vi ikke kompetencerne til det pt.

Derfor - hvis der sidder nogle derude med en sit & go coach gemt i sig; send endelig en kort beskrivelse af jer selv til [email protected]

Vi glæder os utroligt meget til at komme i gang med vores pokerskole, og håber så mange som muligt vil møde op til vores sessions.

Lidt om Jeppe

Navn: Jeppe Bech-Sørensen

Alder: 22 år

By: Malaga, Spanien

Foretrukne spil: PLO, samt NL og tours

Jeppe Bech var 16 år gammel, da han første gang så WPT sammen med nogle venner. Han blev hurtigt fascineret af spillet; tanken om at lave penge på at spille kort og drømmen om at lave en million ved et coinflip, var tiltrækkende.

Jeppe startede med at spille Texas hold'em freerolls og vandt en dag $2. Efter at have spillet en del, var han oppe på $25. Efter en måneds tid var rullen oppe på $2000, og han begyndte at spille 1/2$. Jeppe var flere gange tæt på at være helt i nul, men formåede altid at komme tilbage med bare 10$.

Nu seks år efter, spiller Jeppe 1/2- 5/10$ og lever af at spille poker. Jeppe kan du også finde rundt omkring i verden til EPT'er og alle tours i Spanien med buy-in på over 250€.

Jeppe er kendt for at sætte modstanderen 100 % under pres. Hvis du vælger at spille en pot mod Jeppe, skal du være klar til at satse hele din stack...