Oven på en spændende afsluttende weekend ved verdensmesterskaberne i skiskydning er det tid til at gøre regnskaberne op, og fordele præmierne i Biathlon VM konkurrencen.

I weekenden har der været både stafet og massestart, hvor sidstnævnte dannede grundlag for tredie og sidste kupon. I lørdagens massestart for kvinder lykkedes det endeligt norske Tora Berger at tage medalje, dog var det det tyske lyn Magdalena Neuner der løb med guldet. Russiske Iourieva tog endnu en podieplacering med en bronzemedalje.
I mændendes massestart var der igen norsk dominans, og endnu engang varsles der generationsskifte på tronen. Emil Hegle Svendsen matchede til fulde Ole Einar Bjørndalen, og spurtbesejrede ham til sidst og tog sin andne guldmedalje. På trediepladsen kunne Maxim Tchoudov, trods tre bom, tage bronzen.

Tredie kupon i Biathlon VM konkurrencen bragte dermed flere overraskelser, og 7 rigtige ud af 10 viste sig at være nok til at tage del i præmierne. Alle på podiet havde blot tre bom på kuponen, men det var "Bimseboy" der fik sat sine syv træffere bedst:
1 - 500 kr: Bimseboy 16,65
2 - 300 kr: Rufer10 16,48
3 - 200 kr: MI 15,25

Tredie kupon var også sidste etape i den samlede konkurrence, og med alle point fordelt kan den samlede vinder nu findes. Med totalt 21 rigtige ud af 30 mulige (og tre annullerede) og placeringer lige under toppen på alle kuponer, kan "boedewadt" række hænderne i vejret og kalde sig BetXperts Biathlon VM vinder. Konkurrencens fem bedste, og den endelige præmiefordeling ser dermed således ud:
1 - 1.200 kr: boedewadt 43,56
2 - 800 kr: Millar 40,09
3 - 500 kr: MI 39,53
4 - 300 kr: chiken 39,06
5 - 200 kr: Sternburger 38,88

Alle præmier er sponseret af NordicBet*, og udbetales til en konto hos denne. Alle vindere vil blive kontaktet direkte.

Til sidst vil BetXpert og NordicBet* takke alle deltagere, og lykønske alle vindere!