Normalt kræver det en ren skydning at tage guld hjem på sprint-disciplinen i skiskydning. Her på BetXpert viser det sig dog, at mindre kan gøre det. På trods af ét enkelt bom og en dertil hørende strafrunde, kunne "Sternburger" løbe over stregen i "bedste tid": 18,71 point med 8 rigtige og en enkelt annullering ud af 10 afsendte skud.

I kvindernes sprint viste Tyskland endnu en gang, at de er dominerende, da Andrea Henkel med en solid indsats satte al konkurrence til vægs. Sølv og bronze gik overraskende til russiske Akhatova og ukrainske Khvostenko (som vanligt ikke løber i top i sprinten). Hos mændende muliggjorde Michael Greis´ fravær og Ole Einar Bjørndalens offday at russiske Maxim Tchoudov tog guldet, foran den norske veteran Halvard Hanevold. Bjørndalen klarede dog bronze på trods af to missere.

Af alle deltagere var det blot "Sternburger" der nøjedes med en enkelt misser, mens de nærmeste forfølgere missede tre hver. Blot 0,02 point skiller anden- og trediepladsen - tættere bliver det ikke! I første delkonkurrence fordeler præmierne sig derfor således:
1 - 500 DKK: Sternburger, 18,71 point
2 - 300 DKK: steen3333, 15,39 point
3 - 200 DKK: soupnazi, 15,37 point

Alle præmier udbetales til en NordicBet* konto, og vindere vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Se hvordan du klarede dig i første delkonkurrence:
http://www.betxpert.com/competitions/skivm/

Anden delkonkurrence afvikles onsdag og torsdag, hvor det er den individuelle disciplin der gælder. Her er vilkårerne ganske anderledes, da der er fire skydninger (i alt 20 skud) og en straf på 1 minut pr. bom. Dermed tilgodeses de dygtige skytter, hvor de hurtige løbere havde gode chancer i sprinten.

Der åbnes for dørerne i løbet af tirsdsdagen, efter mix-stafetten er afviklet, så kig forbi og afgiv dine tip. Husk at du har chancen for at vinde præmier i delkonkurrencen, samt i den samlede hvis du får et godt resultat totalt over alle tre delkonkurrencer.