Ved skiskydnings-VM i Østersund måtte kvindernes individuelle konkurrence udsættes fra onsdag til torsdag grundet heftige vindforhold. Derfor var der fuldt program torsdag, og der var spænding til det sidste.

Hos kvinderne var der igen høje forventninger til de tyske deltagere, men både Andrea Henkel og Kati Wilhelm skød sig ud af konkurrencen, og der var derfor åbent for de øvrige. Her kunne landsmand-inden, Martina Glagow, vise flaget og tage sølvet, mens guldet gik til russiske Ektarina Iourieva, som har vist fantastisk form under VM. Sejren kom i hus med 20 ramte af 20 skud, og et forspring på 1 minut og 13 sekunder. På trediepladsen tog Oksana Khvostenko sin anden bronzemedalje, og norske Tora Berger måtte (for gud ved hvilken gang) tage sig til takke med en fjerdeplads.

Hos mændende var der bedre held med de norske deltagere. Det blev dobbelt norsk på toppen, da Emil Hegle Svendsen lidt overraskende slog favoritten Ole Einar Bjørndalen. Bronze-medaljen gik til russiske Maxim Maksimov, der som eneste mand ramte alle 20 blink.

Her på BetXpert blev der i enkelte tilfælde skudt med løst krudt, da to dueller desværre måtte annulleres i konkurrencen, da flere udøvere ikke var med ved start. Dermed var der blot otte dueller på anden kupon. I toppen blev det rigtig tæt, da tre mand alle ramte 6 ud af 8, og bemærkelsesværdigt nok de samme seks dueller. Dermed blev tiebreakeren afgørende, og præmierne fordeler sig dermed således:
1 - 500 kr: chiken 16,52 (53)
2 - 300 kr: Dobblebobble 16,52 (56)
3 - 200 kr: Stoltz 16,52 (67)

Med sølle tre sekunder tættere på den endelige difference, var det "chiken" der tog sig af førstepladsen. Alle vindere modtager præmier indsat på en NordicBet* konto, og vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Se hvordan du har klaret dig i konkurrencerne og hvordan du ligger i den samlede stilling:
http://www.betxpert.com/competitions/skivm/

I den samlede stilling er disse tre også i øjeblikket førende, men intet er afgjort endnu. Tredie og afgørende afdeling af Biathlon VM konkurrencen står i weekenden, med kvindernes og mændenes massestart hhv. lørdag og søndag. Også her er der præmier for delkonkurrencen, så skulle du være kørt agterud i den totale stilling er der stadig muligheder for at vinde en præmie!