BetXperts spilleregnskab bliver bedre og bedre. Se de mange features her - og kom gerne med inputs...

BetXperts spilleregnskab har næsten fire år på bagen, men er ikke gået af mode af den grund. Tværtimod skulle det gerne være med regnskabet, som det er med god vin; at det bliver bedre med tiden. Det er vores overbevisning, at det også er tilfældet her. Regnskabet har, siden sin fødselsdag i januar 2009, gennemgået løbende ændringer, rettelser og tilføjelser, således at produktet er up-to-date og - tør vi godt sige - ét af de førende på markedet, hvis ikke det absolut bedste.

Spilleregnskabet er ideelt til både begynderen og den mere seriøse bruger (og dem midt i mellem); brugerfladen er enkel, men kan samtidig håndtere avancerede funktioner, ligesom statistikdelen både giver et simpelt overblik over balance og overskud, men også gør det muligt at dykke helt ned i tallene og afsløre på hvilke spiltyper, sportsgrene osv. pengene hentes og hvor der kan sættes ind.

Kort sagt; trods sin fireårige levetid er BetXperts spilleregnskab fortsat leveringsdygtigt og et værktøj enhver seriøs valuebetter bør benytte.

Er du endnu ikke bruger af regnskabet kan du komme igang her (registrering og opsætning tager ikke mere end et par klik): BetXpert.BetWatcher.com

Features

Hermed en oversigt over nogle af regnskabets funktioner:

Hurtig opstart
Oprettelse af regnskab tager meget kort tid. Naturligvis skal regnskabet fodres med informationer om bookmakere før man kan lave sit første spil, men vi har hjulpet lidt på vej hvad angår oprettelsen af ligaer, sportsgrene og spiltyper, så der er et godt udvalg at starte ud med for de fleste.

Håndtering af bookmakere og online tegnebøger/ewallets
At systemet kan håndtere bookmakere, giver næsten sig selv, men en ekstra feature er også at man kan holde styr på sine såkaldte "ewallets", som fx. Neteller og Moneybookers. Disse kan oprettes som en selvstændig konto i regnskabet, så man også altid har overblik over saldoen på sine ewallets.

Håndtering af alle asian handicap og over/under varianter
Vores regnskab tager højde for det stigende udbud af både half og split ball linier på spiltyperne Asian Handicap og Over/Under. Det betyder at hvis man har spillet fx. et split ball asian handicap, hvor den halve gevinst annulleres, så kræver dette blot et klik på en knap når man vil opdatere spillet - så sørger systemet selv for at annullere halvdelen af indsatsen, og registrere den anden halvdel behørigt (som tab eller gevinst).

Håndtering af spillebørser - kommissioner og back/lay
Når man spiller på børserne, skal man altid tage højde for kommission af evt. gevinst. Dette håndterer regnskabet i et snuptag, hvis bare man sørger for at fortælle hvilken kommissions-sats der skal gælde for spillet. Og hvis man - i spillebørsernes sande ånd - placerer et spil via "lay" (salg) fremfor "back" (køb), sørger regnskabet selv for at foretage de nødvendige omregninger, så indsats og evt. gevinst registreres korrekt helt automatisk.

Detaljeret statistik på spil og kategorier
Når man fører spilleregnskab, er det som regel for at skabe et overblik over hvordan tingene går, så man kan finde ud af hvor man selv (eller de eksperter man benytter sig af) har sine styrker og svagheder. Statistiksektionen i denne første version af regnskabet bidrager på både kryds og tværs med at skabe dette overblik via et væld at statistikker, der i øvrigt kan tilpasses og filtreres næsten ud i det uendelige.

Feedback ønskes fortsat

BetXperts spilleregnskab skulle fortsat gerne være konkurrence- og leveringsdygtigt de næste fire år også, og vi inviterer derfor jer brugere til at komme med inputs, ris, ros, forslag og fejlmeldinger.

Det kan gøres i den dertilhørende gruppe, som en kommentar til denne artikel eller ved at sende os en mail på [email protected].