Dollaren er ikke hvad den har været, men 25.728 greenbacks giver alligevel sådan cirka 135.000 danske kroner. Et pænt udbytte for et par nætters pokerspil...

25.728 dollars er den præmie Nichlas Hindsberg, BetXperts pokermand, scorede sig da han natten til tirsdag fik en flot niendeplads ved Event 6 under PokerStars WCOOP, det uofficielle online poker-VM.

Da vi sidst skrev om ham, var 7.351 deltagere blevet til 72. Her lå han midt i feltet efter et frækt bluff med et forkølet es.

Siden kæmpede han sig helt frem til finalebordet - hvor han dog var short stack. Det var da også Nichlas alias Papio Papio der røg som den første da han, trængt af sin lille stak, gik all-in med es-6 og stødte ind i en konge-dame der floppede sig til to tunge par.

Læs om finalebordets gang hér.

Trods alt en flot indsats - og en ditto gevinst. Stort tillykke herfra - og så ser vi frem til en spændende WCOOP-beretning fra hestens egen mund.

Om WCOOP

WCOOP er PokerStars uofficielle VM i onlinepoker. Der spilles 33 events, og der er en samlet garanteret præmiesum på massive $30.000.000 på højkant.

Den største event ved WCOOP er - som ved WSOP - Main Event i NL Holdem. Denne turnering slutter hele WCOOP serien af d. 21. september. Sæder til Main Event, hvor der er $10.000.000 i præmier, kan man enten vinde via daglige satellitter på PokerStars - eller ved ganske enkelt at lægge det fulde buy-in på $5.200...

Frem til Main Event er der dog mulighed for at dyste i andre events med lavere buy-ins.

Besøg PokerStars eller læs vores anmeldelse af PokerStars