I disse dage afholder PokerStars WCOOP, som er det uofficielle online poker-VM, og i den aktuelle Event 6 stikker vores pokermand, Nichlas Hindsberg, næsen gevaldigt frem og er pt. blandt de sidste 72 af i alt 7.351 startende.

Nichlas ligger med sit alias Papio Papio lunt midt i det resterende felt, og kan se frem til at indkassere mindst $5.500 for et buy-in på $530. En superflot præstation, som efter mange timer ved bordet bl.a. afstedkom et jubel-indlæg i vores poker-forum i de tidlige morgentimer, hvor Nichlas netop havde lavet et pænt indhug i en modstanders stack med et særdeles modigt bluff.

I aften kl. 22:30 genoptages turneringen, og slaget om præmierne blandt de 72 resterende deltagere afgøres i løbet af i nat dansk tid.

Herfra krydser vi naturligvis fingre for at Nichlas ender helt i top og løber af med WCOOP titlen i Event 6, og napper 1. præmien på $452.086.

Læs mere om slagets gang i WCOOP Event 6 her

Om WCOOP
WCOOP er PokerStars uofficielle VM i onlinepoker. Der spilles 33 events, og der er en samlet garanteret præmiesum på massive $30.000.000 på højkant.

Den største event ved WCOOP er - som ved WSOP - Main Event i NL Holdem. Denne turnering slutter hele WCOOP serien af d. 21. september. Sæder til Main Event, hvor der er $10.000.000 i præmier, kan man enten vinde via daglige satellitter på PokerStars - eller ved ganske enkelt at lægge det fulde buy-in på $5.200...

Frem til Main Event er der dog mulighed for at dyste i andre events med lavere buy-ins.

Besøg PokerStars eller læs vores anmeldelse af PokerStars