Så er vi kommet godt og vel en måned ind i det herrens år 2009 – og kan gøre status over januar. Og det er fine tal der ruller frem: BetXperts ekspertpanel havde i årets første måned et flot overskud på 45,4 enheder efter at have sat 280 spil (med én enhed per spil).

280 satsede enheder og 325,4 enheder i brutto-gevinst: Det er lig med en tilbagebetaling på 116%. Se oversigten hér.

Stærkt medvirkende til det flotte regnskab var håndboldekspert Casper Larsen der under håndbold-VM i Kroatien ramte slutrundens topscorer (Kiril Lazarov fra Makedonien) til odds 17. Casper snuppede da også ekspertpanelets førsteplads i januar, med 14,68 enheder i overskud.

To englændere med succes

På anden- og tredjepladsen kom de to ”englændere” Nicolaj Stage og Christian Brüggemann, med henholdsvis 10,74 og 9,48 i overskud.

Nicolaj Stage huserer i Premier League, den bedste række, hvor han blandt andet ramte Evertons højoddsede krydser mod henholdsvis Liverpool og Arsenal. Hans overskud kom i hus på blot 9 tip – hvoraf 7 gik hjem, til en skyhøj tilbagebetaling på 219%.

Christian Brüggemann fra The Championship, den næstbedste række, placerede 21 tip. Heraf gik kun 5 galt (og 3 blev annulleret), og hans tilbagebetaling lød på 145%.

Både Nicolaj og Christian ramte i øvrigt også fint i FA Cuppen.

Gode tennistip Down Under

På fjerdepladsen kom tennisekspert David Stoltenborg der ligesom Casper Larsen havde en stor begivenhed at tage sig af i januar: Australian Open. Og Davids Down Under-tip gik vældigt fint: 20 tip blev sat, 14 gik hjem – og overskuddet lød på 7,37 enheder (en tilbagebetaling på 137%).

David ramte blandt andet 4 ud af sine 5 spil på herre-finalen mellem Nadal og Federer.

Nr 5 blev Kong Vinter alias Nicolai Kristensen der med sine uhyre kompetente vintersportstip er en trofast leverandør af januar-overskud. Denne gang blev det på 4,59 enheder efter 32 placerede spil: En tilbagebetaling på 114%.

Top-ekspert med januar-nedgang

I alt var 39 eksperter (eller rettere 31 – nogle eksperter dækker flere områder) i aktion i januar. Ikke alle fik overskud – naturligvis – men de fleste fik sorte tal.

Nederst placerede sig Mikkel Pedersen (med et underskud på 6,36 enheder; tilbagebetaling på 20%) – meget uvant, for den skotske Premier League-mand er generelt en af BetXperts bedste eksperter med en samlet tilbagebetaling på 122% efter snart to år på posten.

Januar var i øvrigt også måneden hvor vi fik en ny NHL-ekspert i sving: Kasper Berg. Og han lagde fint ud med en sjetteplads i ekspertpanelet efter to tip der begge gik hjem og gav ham et overskud på 3,1 enheder og en tilbagebetaling på 255%.

Træerne vokser ikke ind i himlen


Det går op og ned i betting – det er nu engang sådan det er. Efter den flotte januar måned, er vi kommet småskævt i gang med februar – hvor vi to dage inde i måneden står med en tilbagebetaling på 83% efter 21 tip der har givet et underskud på 3,54 enheder.

Men… Vel er februar en kort måned, men der er stadig mange dage til at vende slaget. Et overskud kan såmænd sagtens ligge og lure; vi vil i hvert fald gøre hvad vi kan. Hold øje med vores tip.

Brugertip holder overskud

Og så skal vi da også lige minde om vores brugertip-sektion – hvor vores mange brugere kan komme med deres spilforslag. Efter halvandet år er der sat i alt 7066 tip, og det samlede resultat er en tilbagebetaling på 101%. Ikke helt skidt – når man betænker at bookmakernes margin betyder at den teoretiske tilbagebetaling ligger et sted i halvfemserne.

Held og lykke derude.