BetXperts Bedste Brugere (kategorier: tips, blogs og forum) i januar er fundet. Her er vinderne af gavekort-præmier til en samlet værdi af 3.900 kr...

Januars bedste brugertipper blev kaptajnen22 (for tredje gang!), med Bry18k på andenpladsen.

Efter en afstemning blandt BetXperts brugere, har vi nu også fundet vinderne af de to andre kategorier i vores Månedens Bruger-konkurrence: januars bedste forumbruger og januars bedste blogger.

I hver kategori er der en første- og andenpræmie, gavekort til 1.000 og 300 kr (hos Gavekortet.dk). Konkurrencens samlede månedlige præmiepulje er altså på 3.900 kr. (Vi kontakter vinderne via mail).

Månedens bedste forumbruger

Vi havde nomineret 5 brugere der hver især bidrog flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum i november.

Efter en afstemning blandt vores registrerede brugere, kan følgende kåres som vindere:

Bedste forumbruger i januar, vinder af et gavekort til 1.000 kr: allan_urban

Nr 2 og modtager af et gavekort til 300 kr: Martanic

(Vinderne får en mail en af de kommende dage).

allan_urban fik 29% af stemmerne, Martanic 24%.

De øvrige nominerede var: steneren (22%), Xau (13%) og Chino (12%).

Decembers bedste forumbruger var Bad Ass Mike, med steneren på andenpladsen.

Novembers bedste forumbruger var steneren, med Xau på andenpladsen.

Oktobers bedste forumbruger var peterhansen, med Kellogs på andenpladsen.

Septembers bedste forumbruger var allan_urban, med hjorte på andenpladsen.

Månedens bedste blogger

Også her havde vi nomineret fem kandidater, og efter en afstemning blandt vores registrerede brugere, kan følgende kåres som vindere:

Bedste blogger i november, vinder af et gavekort til 1.000 kr: Frank Pilantra

Nr 2 og modtager af et gavekort til 300 kr: Martanic

(Vinderne får en mail en af de kommende dage).

Frank Pilantra blev stemt ind som vinder (41% af stemmerne) på baggrund af disse to blogs:  "Mit Poker Eventyr Part I" (om en dags oplevelser med online-pokerturneringer) og  "Skal Steneren være ekspert" (der skabte en del debat om BetXperts ekspert-politik).

Martanic fik andenflest stemmer (21%) for den ironisk betitlede "Baseball er dødssygt" - der overbeviser læseren om at det modsatte absolut er tilfældet..

De øvrige nominerede var:

US Sports (17%) med "MLB fav´s", der også handler om amerikansk baseball - et kig på hvornår der er værdi i favoritterne (der er tale om en fortsættelse af en december-artikel der fokuserede på underhunde-spil).

Martin Knudsen (14%) med "Ettallet i Primera Division" hvor han analyserer sit spillemønster som spansk ekspert.

Hleb (7%) med "Den forkerte Kasper" om den hårdtskydende højreback på det VM-succesrige danske håndboldlandshold.

Bemærk: Kun syv personer havde skrevet en blog i januar. Med 5 nominerede og 2 præmier, er der med andre ord masser af værdi i denne kategori... Vi kan kun opfordre til at man får gang i tasterne og får smidt nogle blogs afsted.

Alle brugerblogs kan ses her.

Alle ekspertblogs kan ses her.

Decembers bedste blogger var Martin K. Andersen, med Mike Larsen på andenpladsen.

Novembers bedste blogger var Martin K. Andersen, med Frank Pilantra på andenpladsen.

Oktobers bedste blogger var Bikerjensen, med Sahl på andenpladsen.

Septembers bedste blogger var Frank Pilantra, med Konaldo på andenpladsen.

Månedens bedste brugertipper

Januars bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev kaptajnen22 (for tredje gang ud fem mulige; han vandt også i oktober og november!) der fik et overskud på 10,83 enheder på 10 tips.

Som i de øvrige måneder fokuserede Kaptajnen på slovakisk ishockey, men han kom også med et par nytårs-spil på U20 ishockey-VM (ramte fx odds 6,7 for et sats på at Schweiz ville score det første mål i kampen mod de canadiske storfavoritter) og såmænd også et tennistip (der gik hjem).

Nr 2 (vinder af et gavekort på 300 kr) i januar blev Bry18k der fik et overskud på 8,8 enheder på 8 tips om fodbold og håndbold (primært). Han ramte odds 11,5 for krydset i ordinær kamp i VM-finalen mellem Danmark og Frankrig.

Det kan varmt anbefales at man overvejer at sms-abonnere på de tipskaptajnen22 og Bry18k og andre dygtige brugertippere udlægger. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne.

Decembers bedste brugertipper var peterhansen , med Avint på andenpladsen.

Novembers bedste brugertipper var kaptajnen22 , med Monaco på andenpladsen.

Oktobers bedste brugertipper var kaptajnen22, med t.v.r på andenpladsen.

Septembers bedste brugertipper var allan_urban.

Månedens Bruger - nyt tiltag med præmier for 3900 kr

Fra og med september 2010 har vi indført månedlige "awards", hvor vi kårer - og præmierer - vores mest fremtrædende brugere i tre kategorier:

Kåringerne følges af uddeling af gavekort på en samlet værdi af knap 4.000 kr. - hver måned!

Udover æren og præmierne, får de brugere der vinder i én af de nævnte kategorier, en synlig anmærkning på deres brugerprofil, som vil fremstå som et tydeligt bevis på deres kåring til tid og evighed.

Månedens forumbruger

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere ud fra et sæt af kriterier, der bl.a. omfatter: Antal startede tråde, antal debatdeltagelser, indlægskvalitet, hjælpsomhed...

Det er så op til alle vores brugere, via en afstemning, at bedømme hvem af de 5 der har fortjent titlen som Månedens Forumbruger.

Den bruger der efter en uges afstemning har modtaget flest stemmer, vinder - ud over æren - et gavekort på 1.000 kr., udstedt hos Gavekortet.dk.

Månedens "runner-up", dvs. den bruger der får næstflest stemmer i afstemningen, modtager - ligeledes hos Gavekortet.dk - et gavekort på 300 kr.

Månedens brugertipper

Månedens bedste brugertipper er den der opnået det største overskud. Man skal have leveret mindst 5 tips og i øvrigt levet op til kravene til brugertips.

Nr 1 vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 1.000 kr.

Månedens "runner-up", dvs. den næstbedste brugertipper, får et gavekort på 300 kr.

Månedens blogger

Kåringen af "Månedens blogger", tager udgangspunkt i den bruger/ekspert der i løbet af en måned udmærker sig mest i vores blog-sektion.

Her kæmper brugerne altså side om side med eksperterne, modsat i de to andre månedens bruger-konkurrencer.

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere/eksperter ud fra den forgangne måneds blog-aktivitet. I udvælgelsen af de nominerede lægges vægt på bl.a. følgende: Aktualitet/relevans, formidlingsevne, evne til at skabe debat...