Vi tog til ICE og LAC udstyret med videokamera og mikrofon - se vores interviews med alt fra NordicBet* til bettinglegender og letpåklædte damer. 


Opmuntret af den positive reaktion på BetXpert TV besluttede vi os for at sende et par stjernereportere til London for at dække ICE og LAC, to store spillekonferencer der fandt sted i starten af februar.

Første afsnit fra vores London-tur er i luften nu. Det fokuserer på interviews med Tipwin*, SB Betting og Betting Jobs, men har også lidt kræs for øjet i form af stemingsbilleder fra ICE.


Bemærk at afsnittet indeholder sammendrag af de tre interviews. De fulde interviews kan ses på vores You Tube-kanal. Men here goes:

Is this thing on?

Stjernereportere er måske så meget sagt – ingen af os havde prøvet at stå hverken for eller bag et journalistisk kamera før – men entusiasmen skortede det ikke på, og der var masser af interessante ting at filme og ditto folk at interviewe. Hvad kunne gå galt?

ICE: 7.-9. februar 
ICE Totally Gaming er en konference for hele spillebranchen – fra online-spiludbydere til landbaserede kasinoer og deres leverandører. Rouletteborde er naboer til det seneste inden for virtual reality.

LAC: 9.-12. februar 
London Affiliate Conference: Her mødes internet-spiludbyderne med de websites der bringer annoncer for dem.


En del, viste det sig. Undertegnede er således stadig i tvivl om hvornår en mikrofon er tændt – er det når ON kan ses eller er dækket?

(Men lad mig da lige benytte lejligheden til at introducere Kim Bo Nielsen, BetXperts Sociale Medier-mand - helt klart den mest kompetente af de to udsendte reportere).

Mirakuløs redigering

En engel i Vejle har mirakuløst formået at redigere sig frem til noget der er pænt seværdigt. Tak for det (fadøl på vej).

Mere vil følge over de kommende uger, i takt med at englen får bortskåret de værste spinattramp (et par har overlevet, kan jeg godt afsløre).

Bettinglegender og letpåklædte damer

I kommende afsnit interviewer vi bl.a. Unibet*, NordicBet* samt bettinglegenden Claus Rasmussen (tidligere Scandic-ejer). Og vi leverer virtual reality-reportage samt voxpop med udstoppede dyr, flyvende underbukser og letpåklædte damer.