Endnu en gang har BetXpert demonstreret, hvem der har Danmarks bedste eksperter. Vores SAS-ekspert Rasmus B. Olesen har nemlig tævet Tipsbladets Jacob Hansen gul og blå i Expekts Tipsdyst!

Tipsdysten, der har kørt over de seneste to uger, sluttede torsdag med et pænt overskud til Rasmus - og et grimt underskud til Tipsbladets repræsentant. Begge startede med 2000 kr, og mens Rasmus sluttede med 2104 kr, måtte Jacob Hansen lade sig nøje med 1597...

Bag tallene gemmer sig et dramatisk forløb, for faktisk lå Jacob Hansen længe til at vinde med et komfortabelt forspring, men han gik ned til slut - især var Køges nederlag til Skjold et alvorligt skud for boven - mens Rasmus startede skidt, men fik hevet sig op ved hårrøddderne, bl.a. via et storspil på under 2,5 mål i Chelsea-Liverpool.

Men tallene lyver ikke: BetXpert har slået Tipsbladet! Og nu venter vi så på, at det næste offerlam føres frem til Rasmus´ kniv. Vinderen af dysten skal nemlig møde en ny udfordrer. Jacob Hansen var forsvarende mester og havde lagt modstandere fra Berlingske Tidende og Forza bag sig, men så stødte han altså ind i en ekspert fra BetXpert...

Expekts Tipsdyst går ud på, at to kombattanter hver får 2000 kr, som de i løbet af to uger skal få til at yngle så meget som muligt. Samtidig skal de levere to ugentlige spilforslag til SAS Ligaen. Ved siden af sin egen SAS-indsigt, har Rasmus altså god brug for fiduser fra de øvrige BetXpert-eksperter.

Opdatering fredag: Udfordreren til Rasmus bliver Jesper Helmin-Poulsen fra Xpertodds.

Følg Tipsdysten hos Expekt*


BetXpert fører sig frem

Nu vi er ved det, så er Expekt* ikke den eneste bookmaker, hvor BetXperts eksperter fører sig frem for tiden. På forsiden af Sportingbet kan man hver weekend se en SAS Liga-double, anbefalet af SAS-piloterne Rasmus B. Olesen (jep, han har travlt!) og Anders Kristensen:

Besøg Sportingbet og spil weekendens SAS Liga double


Tredje sejr i træk

Rasmus´ sejr over Jacob Hansen er i øvrigt ikke første gang, BetXpert banker Tipsbladet. Faktisk er det tredje gang i træk!

I 2002 udfordrede BetXpert, som dengang hed Sportsindex, Tipsbladet til en duel - som skulle gå hen og blive meget, meget tæt. I løbet af 3 måneder forvandlede vores eksperter 555.000 fiktive kr til 703.704. En imponerende tilbagebetaling på 127%. Tipsbladet gjorde det også godt - men tabte i sidste ende med een sølle krone! Året efter fulgte endnu en duel, med samme koncept. Her fik BetXpert et overskud på 20.000 kr, mens Tipsbladet gik fallit...