BetXpert bliver del af svenske RakeTech, men fortsætter med samme stab og vil stadig være Danmarks førende sportsbetting-site.


Same same – but different. Selskabet bag BetXpert er indlemmet i RakeTech Group, én af Europas største iGaming-affiliates. Men den nuværende BetXpert-stab og alle freelance-skribenter fortsætter, og det samme gør selve BetXpert. Danmarks førende sportsbetting-website vil fortsat bestå.

Selvfølgelig vil vores læsere kunne se en forskel: En positiv forskel. Den nye situation indebærer nemlig flere ressourcer og åbenlyse samarbejdsfordele, eksempelvis kan vi udveksle spilforslag med Betting.se, et svensk spillesite der også er del af RakeTech. Det vil med et snuptag gøre os mere kompetente udi bl.a. svensk fodbold og ishockey.

 

Det vi er gode til

Men BetXpert vil altså blive ved med at gøre det vi er gode til: Skrive kritiske og informerende artikler om spillebranchen, producere indsigtsfulde tip-analyser af sportsbegivenheder og deltage i inspirerende debatter med vores forumbrugere.

Som RakeTech Group CEO Michael Holmberg siger: “BetXpert er kendt for sin kvalitets-journalistik og objektive dækning af spilleindustrien."

 

Nu bliver vi bare endnu stærkere og kan give vores læsere en endnu bedre oplevelse. Og samtidig kan vi udvide vores koncept (inkl vores unikke software) til andre lande - hvilket også vil styrke vores spilforslag på den danske side.

BetXpert-grundlægger Tue Lumbye: "BetXpert er kommet meget langt siden vi åbnede i 2003. RakeTechs planer for fremtiden er imponerende og vil hjælpe os med at styrke vores position som Danmarks førende sportsbetting-medie."