Vi har flyttet login-knappen og gjort det muligt at koble BetXpert-profilen sammen med Facebook etc. Brugermenuen har også fået andre fikse værktøjer...

 

Kvikke brugere har sikkert opdaget at BetXpert er blevet højreorienteret: Vi har rykket login-knappen fra venstre til højre. Men det er ikke det eneste der er ændret i den vandrette brugermenu foroven – instrumentbrædtet er i det hele taget blevet mere strømlinet og har fået en række nye fikse værktøjer.

 

Log ind med - eller uden - Facebook, Twitter og Google+

Log ind-knappen er ikke bare flyttet til højre, den har også fået en ny dimension. Det er nu lavet sådan at du kan koble din BetXpert-brugerprofil sammen med din profil på et socialt netværk (Facebook, Twitter, Google+). Det vil sige at hvis du er logget ind på fx Facebook, så kræver det blot et enkelt klik med musen – så er du også logget ind hos BetXpert.

 

Du kan naturligvis også stadig logge ind uden socialt netværk-kobling.

 

Se om der er kommet nye tips og indlæg

Når du er logget ind, kan du foroven se en menu der er skræddersyet til den enkelte bruger.

 

Under punktet Tips kan du til enhver tid se hvor mange - og hvilke - nye tips der er udgivet på BetXpert, og som endnu ikke er nået spilstop. Dette gælder både ekspert- og brugertips. Alle disse tip står opført som "ulæste" og forsvinder fra listen (og tælleren) så snart du tilgår det enkelte tip eller markerer dem som læst.

 

Derefter følger Forum, Grupper og PM (personlige beskeder). Under punktet Forum vil du løbende få notifikationer når der er nye indlæg i tråde du har deltaget i, udover at vi altid lister de seneste aktive forumtråde.


Lav din egen linksamling

Herefter følger menupunktet Links. Et lækkert værktøj der giver dig mulighed for lynhurtigt at finde lige præcis de sider du bruger mest.

 

Det kunne fx være at du ofte spiller målscorer-spil og derfor gerne vil have overblik over bookmakernes regler. Jamen, så er det bare at smide http://www.betxpert.com/artikel/maalscorerspil-pas-paa-reglerne ind i din linksamling.


Opret brugertips og blogs og redigér profil

I punktet Bookmakere kan du redigere en liste over dine foretrukne bookmakere, så de altid kun er ét klik væk, og endelig følger Søg, som er vores søgefunktion, der giver dig mulighed for at finde rundt i BetXperts gamle artikler, forumindlæg, analyser og blogs.

Yderst til højre er så rosinen i pølseenden: Dit brugernavn. Lader du musen svæve dér, åbner der sig et ekstra menuvindue hvorfra du blandt andet kan oprette nye brugertips og blogs, samt redigere din profil. Plus naturligvis logge ud - selv om vi varmt kan anbefale at man forbliver logget ind, så man ikke går glip af noget.

I øvrigt kan du sagtens bruge BetXpert uden at være logget ind - du kan læse analyser, artikler, forumindlæg, bookmaker-anmeldelser, Match Center etc. Men du kan ikke selv skrive, eller deltage i konkurrencer, og så går du jo også glip af ovennævnte fikse brugermenu...