BetXpert søger nye eksperter. Især til håndbold, men også til fodbold (fx den spanske Primera og den skotske Premier League). Folk med en håndboldekspert i maven kan evt bruge OL til at komme med kvalifikationstips.

Hvad er en ekspert? Det er en person - kvinde eller mand - der har næse for odds og værdi, ved en masse om en sportsgren/liga og kan finde ud af at formidle sin viden i analyser og tips.

Så simpelt - og så svært - er det. Hvis du mener du har hvad der skal til, er du velkommen til at lægge billet ind:

[email protected]

Du er også velkommen til at "stikke" andre; hvis du fx har bemærket en knalddygtig brugertipper, send os en mail - så kigger på vedkommendes analyser og tager evt kontakt til vedkommende og hører om han/hun er interesseret i at gennemgå en ekspertkvalifikation.

En ekspertkvalifikation består i at vi (hvis ansøgeren ser lovende ud) holder øje med aspirantens brugertips og løbende kommer med konstruktiv feedback. Går det godt, kan det så føre til en plads i panelet.

Ledige områder

(og områder med plads til flere eksperter end der allerede er)

Håndbold

Danmark

Sverige

Tyskland

Landsholds-håndbold

Fodbold

Champions League

Europa League

Landskampe

Danmark - 1. division

Danmark - 2. division

Danmark - Danmarksserien

Spanien - Primera

Tyskland - 2. Bundesliga

England - League 1

Skotland - Premier League

Sverige - Allsvenskan

Norge - Tippeligaen

Tyrkiet - Superlig

Holland - Æresdivisionen

Belgien - Jupiler League

Finland - Veikkausliga

Schweiz - Super League

USA - Major League Soccer

Andre

NHL

NBA

Man er også - hvis man er dygtig nok - velkommen til at søge en eksperttjans på områder/ligaer der allerede er besatte.

Krav til ekspert

For overhovedet at blive ekspert, skal man opfylde en række krav.

Typisk vil en kvalifikation foregå ved at man skriver brugertips her på siden (medmindre man kan henvise til analyser skrevet andetsteds) - og man vil så løbende få feedback.

Der er tale om en helhedsvurdering hvor mange faktorer spiller ind. Men som udgangspunkt:

1)Man skal være mindst 18 år, helst ældre - man skal nemlig have betting-erfaring.

2)Det er et plus hvis man har solid bruger-erfaring med BetXpert.

3)Man skal have indsigt i sporten og i den pågældende liga. Det inkluderer – hvis der er tale om en udenlandsk liga – at man kan læse sproget, i hvert fald til husbehov, så man kan researche via lokale netaviser, klubhjemmesider, etc.

4)Man skal kunne generere et overskud - eller sandsynliggøre, at man kan få overskud på længere sigt.

5)Man skal ikke bare have blik for de lave odds, men også overraskelserne

6)Man skal kunne formidle sin viden. Man skal kunne skrive klart og forståeligt. Og have forståelse for, at en analyse skal indeholde en solid begrundelse for tippet. Herunder gennemgang af teamnews, dvs skader & karantæner, etc. BEMÆRK: En analyse behøver ikke at være lang (hellere kort end lang) - men den skal være fyldestgørende.

7)Man skal have forståelse for elementær bookmaking, herunder odds, chancevurdering, betvalue, de forskellige spilformer etc...

8)Man skal være bedre end de eventuelle andre aspiranter (og/eller eksperter hvis en position allerede er udfyldt)

9)Man skal kunne tage imod kritik (fra BetXperts redaktør og fra læserne) og være indstillet på at følge BetXperts retningslinjer. 

Man skal altså ikke bare have viden om sportsgrenen/ligaen, men også tid og lyst til at skrive gode (gerne korte) analyser. Dvs til at researche og formidle og tænke over odds/værdi, og tid til at tjekke analyserne for taste- og stavefejl. Men samtidig skal man kunne finde balancen og ikke bruge FOR meget tid på det.

Og hvad får man så ud af al besværet?

"Arbejdet" som ekspert på BetXpert.com er som udgangspunkt en tjans, der vel nærmest skal ses som en hobby, dvs. det skal virkelig være lysten der driver værket, og man skal være villig til at give det nogle (men ikke for mange) timer om ugen. 

Vi har dog måneds- og kvartalspræmier til de bedste eksperter. Endelig har vi et aflønningssystem, hvor hver ekspert får betaling for de analyser, han producerer. Honorarets størrelse vil vi ikke komme ind på i detaljer hér, blandt andet fordi det i høj grad afhænger, ikke bare af antallet af analyser, men også af deres kvalitet. Men hvis man henvender sig på ekspert@betxpert og ligner en kandidat til panelet, vil man kunne få mere at vide.