I dag (og nej, det er ingen aprilsnar) lancerer vi en BetXpert SMS tjeneste, som skal gøre brugernes oplevelse af BetXpert endnu bedre. Via en række abonnementer og services, kan du nu modtage tips på din mobiltelefon eller kommunikere mobilt med andre brugere af BetXpert. Og så kan du som bruger ovenikøbet selv tjene penge på den nye service!

De enkelte abonnementer og funktioner beskrives herunder, hvor du også kan finde mere information om den fleksible prisstruktur, som kort fortalt er baseret på at man køber "sms klip" som indsættes på ens personlige SMS konto der er tilknyttet ens BetXpert brugerprofil.

VIP SMS - eksklusive tips, kun på sms
Flagskibet i vores samling af SMS services, er VIP SMS.

VIP SMS er dermed et helt nyt område i ekspertpanelet, hvor vi har hentet en stærk kapacitet ind som fast bestyrer. VIP SMS vil kun eksistere i form af SMS tips, som udsendes til abonnenter, og manden bag alle tips til VIP SMS er Nicolai Bech, som tidligere har drevet hjemmesiden Bet-Invest.com med flotte resultater til følge. I en periode over 3 år og på baggrund af over 300 spil, formåede Nicolai at holde en samlet tilbagebetaling på 116%. Alene i 2008 var tilbagebetalingen over 130%.

Det er selvfølgelig både vores og Nicolais forventning at han kan holde niveauet nu hvor hans tips kun er tilgængelige i BetXpert's VIP SMS tjeneste, som - pga eksklusiviteten - er prissat til 6 sms klip pr. sms (som nogle gange godt kan indeholde flere end ét tip). Vi forventer at der vil blive udsendt i omegnen af 10-20 VIP SMS'er pr. måned.

Læs mere om VIP SMS og hvordan du abonnerer på http://www.betxpert.com/ekspert/vip/

Bemærk: Denne VIP SMS tjeneste er en købespil-tjeneste, hvor grundlaget er specielle tips fra Nicolai Bech, som ikke publiceres andre steder på BetXpert. Tjenesten er et supplement til de øvrige områder i ekspertpanelet, som ikke påvirkes indholdsmæssigt (med hverken flere eller færre tips) af at VIP SMS tjenesten lanceres.

Brugertips via sms - tjen penge til din SMS konto
Man kan nu også abonnere på brugertips via sms, så man får advisering om de spil brugerne lægger op i brugertips-sektionen. Man vælger selvfølgelig selv hvilke brugere man ønsker at abonnere på, men der er en ekstra lille gulerod knyttet til denne service: man tjener penge (klip) for hver abonnent man har på sine brugertips!

Et abonnement på et brugertip koster 1 sms klip, og af denne pris får brugeren der udsender tippet altså 0,40 sms klip sat direkte ind på sin SMS konto pr. abonnent. Har man fx. 10 abonnenter på sine brugertips, tjener man således 4 sms klip pr. tip, som man kan bruge til egne abonnementer.

Oversigten over brugere der kan abonneres på kan ses på http://www.betxpert.com/user/sms/users.asp

P2P SMS - send sms'er til andre BetXpert brugere
En sidste SMS tjeneste der lanceres i dag, er P2P SMS. Med denne kan man sende SMS'er til andre brugere af BetXpert - uden at nogen af jer behøver kende hinandens mobilnumre. Beskeder via P2P SMS, som koster 1 klip pr. sendt sms, udsendes gennem vores SMS gateway, hvor modtager kun får selve beskeden, samt information om hvilken bruger sms'en er fra.

Som bruger kan man naturligvis vælge om man ønsker at andre skal kunne kontakte én via P2P SMS. I sin BetXpert brugerprofil kan man selv bestemme om denne service skal være aktiveret eller deaktiveret. Deaktiverer man den, kan andre BetXpert brugere således ikke kontakte én via P2P SMS.

P2P SMS findes på http://www.betxpert.com/user/sms/p2p.asp

Hvad med ekspert-tips?
Som den opmærksomme læser har bemærket, omfatter vores SMS services ikke ekspert-tips. Vi har som udgangspunkt valgt at udelade dette område for at bibeholde ekspert-tips som en gratis tjeneste, og for ikke at udvande værdien i at man kan gå ind på BetXpert og finde tippene på lige vilkår med alle andre brugere. En SMS tjeneste indeholder naturligvis en vis risiko for at mange abonnenter modtager tips med det samme, med risiko for at odds justeres forholdsvist hurtigt, sammenlignet med de email- og RSS-services vi i dag tilbyder på ekspert-tips. Især når det drejer sig om "niche-områder" som fx. cykling, vintersport mv. På nuværende tidspunkt er vi ikke interesseret i selv at bidrage yderligere til at "de få" ødelægger mulighederne for "de mange" for at spille vores eksperters tips til de odds de lægges ud med, og det er således baggrunden for at ekspert-tips via sms ikke udbydes pt.

Det er muligt at vi på et senere tidspunkt får fastlagt en struktur for ekspert-tips som muliggør sms-abonnementer på disse, eller at vi åbner op for udvalgte områder, hvor en sms-tjeneste ikke forventes at kunne influere kraftigt på odds-udviklingen.

Hvordan abonnerer jeg? Hvordan køber jeg SMS klip?
At gøre brug af vores SMS tjenester er ganske enkelt:

Opdater din BetXpert profil med dit mobilnummer, indsæt evt. klip på din SMS konto, og vælg et eller flere abonnementer. Så længe der er tilstrækkeligt med klip på din konto, modtager du sms'er i samme øjeblik der laves tips til den service du abonnerer på.

Vores pris-struktur er fleksibel, sådan forstået at jo flere klip du køber ad gangen, des billigere er enhedsprisen. Køber du fx. 50 klip, koster de 75 kr. (1,50 kr. pr. stk), men vælger du i stedet at købe fx. 1.000 klip, koster de 1.000 kr. (1 kr. pr. stk). Klip kan købes i 6 forskellige størrelser.

Til betaling anvender vi Moneybookers' sikre betalingsløsning, hvorigennem følgende betalingsformer accepteres:
- Moneybookers konto
- VISA kort
- MasterCard
- Dankort
- VISA Electron
- American Express
- Diners
- Bankoverførsel

Alle indbetalinger er gebyrfri, og man behøver ikke at have eller oprette en Moneybookers konto for at lave indbetalinger. Hvis du allerede nu ønsker at lave en indbetaling, kan det gøres på http://www.betxpert.com/user/sms/buy.asp

3 gratis klip til alle
For at markere lanceringen af vores SMS service, har vi givet samtlige BetXpert brugere 3 gratis klip på deres SMS konto. Så er der lidt at prøve SMS-funktionerne af med. Det eneste du skal gøre er altså at tilføje dit mobilnummer til din brugerprofil og vælge et abonnement.

Overblik over din personlige SMS konto og de mulige abonnementer finder du på på http://www.betxpert.com/user/sms/