En ny sektion har set dagens lys på BetXpert: Match Center.

Via den nye Match Center sektion på http://www.betxpert.com/matchcenter kan man skabe sig et hidtil uset overblik over aktuelle kampe, odds, resultater, nyheder mv. indenfor de største sportsgrene.


Med udgangspunkt i en lang række ligaer og turneringer indenfor fodbold, tennis, ishockey, håndbold, basketball, amerikansk fodbold og baseball, samler vi i vores nye Match Center et udvalg af de mest relevante informationer når man anskuer en given kamp som muligt spilobjekt - altsammen samlet på én dedikeret side for hver kamp;


- Aktuelle odds (1X2, O/U og asian hcp - konstant opdaterede)

- Holdenes/udøvernes form/seneste kampe

- Input fra andre BetXpert brugere (kampdebat)

- Nyheder relateret til hold/udøvere (konstant opdaterede)

- Øvrige kampe + stilling i liga/turnering

Herudover kan man fra hver kampside i Match Center naturligvis klikke sig videre til bl.a. vores omfattende statistik-sektion, officielle klubsider, ekspert- og brugertips til den pågældende kamp, mv., ligesom man også kan danne sig et overblik over hvilke kampe der vises direkte på TV.


Ikke nok med at man kan gå i dybden med de enkelte kampe - sektionen bidrager også med overblik over kampe for de kommende kampe (og tidligere kampe). På oversigterne for de enkelte sportsgrene kan man bl.a. se aktuelle odds for kampene på én og samme side.

Dugfriske sportsnyheder fra 200+ kilder

Ét af de bærende elementer i vores nye Match Center er at vi hele døgnet rundt indsamler nyheder med relation til alle relevante klubhold/udøvere.

Minut for minut indsamler og kategoriserer vi relevante nyheder fra et udvalg af net-medier. Vi indsamler nyheder fra mere end 100 velassorterede nyhedsmedier, fordelt på på 11 sprog. Derudover henter vi også nyheder fra mere end 100 officielle klubsider. Der vil løbende blive tilføjet nye kilder, med hovedvægt på især officielle klubsider.


200 kilder fordelt på 11 sprog er meget at overskue for den enkelte bruger, og derfor tilbyder vi også nogle valgmuligheder når man skal skabe sit personlige overblik over de seneste nyheder. 

Udover at man kan dykke helt ned på liga- og klubniveau, kan man på nyheds-delen af Match Center på http://www.betxpert.com/matchcenter/nyheder selv bestemme hvordan man vil have nyhederne vist. Man kan således filtrere visningerne så man fx. kun ser nyheder på de sprog man kan begå sig på, ligesom man også kan vælge nyheder fra officielle klubsider til eller fra.


Spilforslag-forum bliver til Kampe/tips-forum

Lanceringen af Match Center medfører også en ændring i vores forum.


Kampdebat-elementet på de enkelte kampe i Match Center vil forhåbentlig bidrage til endnu flere kamp-specifikke debatter i vores forum, og derfor har vi omdøbt "Spilforslag" forum til "Kampe/tips".

Knytter man en kommentar/et oplæg til en kamp direkte fra Match Center, oprettes en et indlæg i en kamp-specifik tråd i "Kampe/tips" forum. Præcist som ligesom der oprettes et indlæg i en artikel-specifik tråd hvis man knytter en kommentar til denne artikel.

Der henvises endvidere til at retningslinierne for det nye "Kampe/tips" forum er ajourført i forhold til den hidtidige tekst (gældende for Spilforslag forum).

Som tidligere vil kommentarer til eksperttips stadig havne i det omdøbte forum, men til forskel fra tidligere vil disse kommentarer også automatisk blive koblet til kampen i Match Center, så kamp- og eksperttip-kommentarer således bliver samlet i én tråd.

Herudover gælder fortsat at indlæg i "Kampe/tips" forum skal indeholde argumentation eller have en spillemæssig relevans - ellers henvises de fortsat til "Diverse" forum.

Vi håber alle tager vel imod nyskabelsen, som har fået sit egen plads i vores hovedmenu, og altså kan tilgås på http://www.betxpert.com/matchcenter