Velkommen i ekspertpanelet til Jacob ”M1xtur” Jensen der skal komme med spilforslag til CS:GO. Se hans første eksperttip:

Torsdag kl 1: x6tence Galaxy vs. Windigo: 2

M1xtur er hevet ind i BetXperts panel (hvor også Il__Falco og ind i mellem Jesper Carstens gør sig i CS:GO) efter en kvalifikation bestående af en række brugertip, redaktørfeedback samt konstruktiv dialog.

Nervøsitet og debat

CS:GO-indsigten er der, men som eksperttipper, dvs som formidler af indsigten, er Jacob stadig grøn. Hvilket kan ses i hans første, temmelig nervøse, eksperttip. Men det skal nok blive bedre.

Hold jer ikke tilbage med spørgsmål til M1xtur og hans tip. Vi ved at BetXpert har en del eSports-kyndige læsere, så lad os endelig få gang i en masse gode debatter.

Jacob ”M1xtur” Jensen fortæller om sig selv

Jeg er 25 år og bosiddende i Aarhus. Jeg er pt. i gang med at lave en PhD på Aarhus Universitet i Biomedicin. Jeg bruger meget af min fritid på Counter-Strike, både spillende og som seer. 

Jeg må desværre indrømme at mine egne evner som spiller i CS aldrig har været specielt gode, men jeg har altid nydt det taktiske aspekt af spillet. Det kommer til syne når jeg ser CS online hvor jeg selv synes jeg har en god næse for at kende de forskellige holds styrker og svagheder. 

Jeg har fulgt den competitive Counter-Strike scene de sidste par år og begyndte i starten af sidste år at bette da jeg fandt at bookmakerne ikke altid var lige gode til at sætte deres odds. Jeg fandt at de gængse bettingsites næsten altid fastsatte deres odds efter placering på verdensranglisten og ikke tog hånd om form, styrker og svagheder i forhold til modstander og udskiftninger af spillere og trænere.