Har du lyst til at blive en del af Danmarks bedste ekspertpanel og få dine guldkorn ud til tusindvis af mennesker? Så har du chancen nu.

Du skal være en god formidler, du skal have special-indsigt i en sportsgren eller en liga – og du skal kunne tæve bookmakerens oddssætter! Så simpelt – og så svært – er det...

Lige nu søger vi blandt andet en co-ekspert til cykelmand Thomas Foged Thomsen, der har travlt med Tour de France-dækningen. Har du tjek på bjerggeder, tempospecialister og sprinterkonger - så meld dig til BetXpert!

Ud over Cykling søger vi eksperter til:

England, Premier League
England, League One
Italien, Serie A
Danmark, 2. division
Sverige, Superettan
Portugal, Super Liga
Grækenland, 1. division
Schweiz, Nationalliga A
Østrig, Bundesligaen

NBA
MLB
Golf


For at blive ekspert skal man igennem en kvalifikation, hvor man skal demonstrere følgende:

1)Indsigt i sporten og i den pågældende liga. Her skal man i et eller andet omfang kunne læse sproget, så man kan researche på diverse klub-hjemmesider og lokale netaviser.
2)Træfsikkerhed: Man skal groft sagt kunne generere et overskud - eller sandsynliggøre, at man kan få overskud på længere sigt.
3)At man kan skrive klart og forståeligt. Og have forståelse for, at en analyse skal indeholde en solid begrundelse for tippet. Herunder gennemgang af teamnews, dvs skader & karantæner, etc.
4)At man har indsigt i eller forståelse for elementær bookmaking, herunder odds, chancevurdering, betvalue, etc...
5)At man er bedre end de eventuelle andre aspiranter

Som gengæld for din kompetence kan vi tilbyde dig medlemsskab af Danmarks største og bedste ekspertpanel, mulighed for at få din viden ud til tusindvis af mennesker – samt præmier, hvis du er rigtig god.

Kast et blik på vores kvalifikationsside: http://www.betxpert.com/ekspert/kval/

Og send så en mail til [email protected] – hvor du skriver, hvilken liga/sportsgren du er interesseret i, og hvorfor netop du skal være den næste ekspert hos BetXpert!