Det nyligt lancerede spilleklub-modul til BetXpert Grupper er skræddersyet til lukkede netværk af spillere (spilleklubber) som ønsker at dele spil (fx. via email, SMS eller RSS), samt føre detaljeret statistik med hinanden på en nem og overskuelig måde - uden at andre end gruppens medlemmer kan følge med.

Via spilleklub-modulet kan hvert medlem af gruppen oprette tips og dele disse med de øvrige gruppe-medlemmer. Modulet stiller endvidere et statistik-værktøjer til rådighed, så alle har mulighed for at føre et detaljeret "track" på de øvrige gruppemedlemmer.

Modtag tip på SMS, email eller RSS

Delingen af tip kan ske på flere måder.

Udover at man naturligvis kan tilgå gruppen direkte på BetXpert for at holde øje med om der er aktuelle tips i gruppen, kan man få tips tilsendt via SMS eller email, ligesom hver gruppe også har sit helt eget RSS feed.

Hvert medlem vælger helt selv hvilken type af notifikation man ønsker fra hvert af de andre medlemmer i gruppen. Man er således ikke tvunget til at modtage samme type notifikation på alle medlemmer, men kan i stedet sætte nogle op til SMS-notifikation, andre til email, mens man også kan vælge at slå notifikationer fra for de enkelte andre medlemmer.

Modtager betaler

Som udgangspunkt er anvendelsen af spilleklub-modulet ganske gratis - det er kun hvis man vil gøre brug af SMS notifikationer man skal have pungen op af lommen. Værd at bemærke er det dog at det altid er modtageren af SMS'er der betaler, i modsætning til hvis man fx. skulle sende et tip rundt til sit netværk via almindelig sms (fra sin mobiltelefon).

For hver modtaget SMS-notifikation koster det 0,50 SMS klip pr. tip man modtager. Læs mere om hvordan du erhverver dig SMS klip her: http://www.betxpert.com/sms

Vi håber I tager vel imod dette nye spilleklub-modul, som der kan læses meget mere om på http://www.betxpert.com/grupper/spilleklub/faq

Spilleklub-modulet er et tilvalg når man opretter en gruppe på BetXpert, men hvis man i dag er admin for en lukket gruppe som ønsker at få koblet spilleklub-modulet på sin gruppe, kan man sende en email til os på [email protected] og anmode om at få spilleklub-modulet aktiveret på sin gruppe.