Bookmakernes brug af limits har i mange år været et omdiskuteret emne her på siden. Nu melder BetXpert så officielt ud, hvad sidens holdning til limits er: Bookmakerne skal have frie tøjler til at tilbyde det produkt, som de ønsker. "Vil man ikke have enkelte kunder i butikken, er det selvfølgelig helt okay," siger analyseredaktør Jens Bøye.

Limits er noget, som alle bettere gerne vil være foruden. Ønsket om ikke at blive ramt af personlige begrænsninger til at sætte det beløb, som man ønsker på en given begivenhed, er noget, som alle kunder hos bookmakerne håber på, kan blive en realitet.

Emnet har været heftigt debatteret på BetXpert gennem mange år, og BetXpert har i tidligere artikler ført bevis for, at bookmakerne gør brug af personlige limits, ligesom vi har skrevet artikler omkring, hvordan du som better kan forsøge at undgå dem.

Men denne tid er slut. BetXpert vil fremover ikke beskæftige sig med kampen mod personlige limits:

”Vi har mange interesser, som vi som virksomhed skal varetage. Én af dem er bookmakerne. Efter at have deltaget i kampen mod personlige limits har vi på BetXpert, efter grundig overvejelse over en længere tid, besluttet at denne kamp ikke bliver et slag for os mere,” udtaler analyseredaktør Jens Bøye og fortsætter:

”En bookmaker er en virksomhed, og for en virksomhed handler det om at tjene penge. Derfor mener vi, at en bookmaker skal have frie tøjler til at tilbyde det produkter, som den enkelte ønsker. Vil man ikke have enkelte kunder i butikken, er det selvfølgelig helt okay, og det er ikke noget, som vi på BetXpert vil blande os i.”

Ny artikelserie på vej: Derfor er limits en positiv ting

Med den nye dagsorden for limits på BetXpert vil vi således også droppe de kritiske artikler om dette emne på trods af, at noget andet tidligere er blevet meldt ud.

”BetXpert har udviklet sig til at være et medie, som leverer kritisk journalistik om bettingbranchen. Denne udvikling, mener vi dog, har taget overhånd, og derfor vil vi fremover skrue ned for den kritiske vinkel til historie i branchen. Derfor vil der i løbet af foråret blive udarbejdet en artikelserie, som skal være med til at fortælle alle de positive ting omkring limits”, siger Jens Bøye og afslutter:

”Vi er glade for den beslutning, vi har truffet. Det betyder, at vi kommer til at træde mindre over tæerne, og det er altid rart at have så mange venner som muligt. Hvad brugerne vil synes om beslutningen? Den vil nok ikke blive mødt med tilfredshed, men man kan ikke gøre alle tilfredse i livet. BetXpert er en forretning, og med denne beslutning vil vi fortsat kunne servere citronmåne til redaktionen hver fredag i fremtiden”.