Den månedlige brugertipkonkurrence vender tilbage tilbage til BetXpert efter længere tids fravær. Konkurrencen præsenteres i samarbejde med bwin, der hver måned giver ekstrabets til en samlet værdi af 3.500 kroner til sidens dygtigste brugertippere. 

Det er ingen hemmelighed, at BetXpert har rigtig mange dygtige brugere, der forstår at finde værdi på en ugentlig basis. Den værdi ønsker vi naturligvis, at så mange som muligt for gavn af, hvorfor vi nu genlancerer den månedlige brugertip-konkurrence. Konkurrencen sponseres af bwin, der fremadrettet giver fire ekstrabet til de dygtigste brugertippere hver måned. Bemærk, man skal have en bwin-konto for at kunne vinde. 

Konkurrencen starter allerede nu, så du kan nå at blive decembers bedste brugertipper. 

Opret konto hos bwin nu

3.000 kroner til de tre dygtigste spillere hver måned

Præmierne er som følger: 

  1. 1.500 kr. ekstrabet
  2. 1.000 kr. ekstrabet
  3. 500 kr. ekstrabet

De tre ekstrabets gives til de tre brugere, der formår at vinde flest units henover den respektive måned (og ellers opfylder konkurrencens regler og vilkår). 

For at sikre en så fair konkurrence som muligt er der visse krav deltagerne skal opfylde for at kunne vinde titlen som månedens brugertipper. 

  • Mindst et tip hver uge 
  • Mindst fem tip i alt
  • Der må maksimalt gå syv dage mellem hvert brugertip
  • Maksimalt 10 per uge
  • Spil skal postes seneste 30 minutter før kampstart
  • Kun godkendte spilforslag tæller med

Det er værd at bemærke, at konkurrencen kun gælder brugertip, der bliver afgjort i den respektive måned. Lægger du et spil op i december, der afgøres i januar, vil det altså tælle med i januars konkurrence og ikke decembers. 

500 kroner til månedens bedste spilforslag

Da varians er et element alle bettore må leve med, har vi en ekstra konkurrence for månedens bedste tip. Her er der et ekstrabet på 500 kroner på højkant. 

Denne konkurrence kan alle brugere påvirke. Ved udgangen af hver måned finder vi nemlig de 10 spilforslag, der har fået flest likes. Herefter diskuterer ekspertpanelet de nominerede spilforslag og stemmer om det bedste tip. Vi håber derfor, at I vil anerkende det gode arbejde, der bliver lagt i at skrive brugertip. 

At vurdere månedens bedste tip er naturligvis en arbitrær opgave, men bedømmelsen bygger blandt andet på værdien, indholdet, markedet og oddset. Vi belønner her den gode analyse og det gode værdispot, hvorfor spillet ikke nødvendigvis behøver vindes før, at det kan nomineres. 

Der er intet krav til, hvor mange spilforslag man skal lave for at kunne vinde månedens bedste tip. Alle, der har lavet mindst ét spilforslag i den forgangne måned, kan altså potentielt vinde, 

Der er heller ingen begrænsning på, hvor mange likes man som bruger kan sende afsted i en måned. Vi opfordrer til, at man liker alle de spilforslag, man godt kan lide. 

Læs vores udførlige guide til, hvordan man laver gode brugertip her.