Folketingsvalget er nu knap en uge gammelt, og mens politikkerne skal forsøge at danne regering, så kan vi på Betxpert gøre status: Særligt én bruger viste sig at have særdeles godt styr på valget. Se de imponerende spil her.

Folketingsvalget 2015 blev af mange spået som et af de mest tætte og spændende i årtier, og mandatfordelingen på 90-89 til blå blok fortæller også deres tydelige sprog. Bookmakerne var ikke så overraskede over sejren til blå blok, men især Dansk Folkepartis fremgang kom bag på mange bookmakere og danskere i det hele taget.

På Betxpert har der i dagene og ugerne op til valget været stor debat og fokus på valget blandt vores engagerede brugere, og udover lange tråde om emnet, så blev der lagt 26 brugertips op på siden kombineret med de 2 ekspertanalyser fra ekspertpanelet.

Flotte højoddsere

Specielt én bruger var meget aktiv i debatterne og med at lægge brugertips ud. Det var Kibsgaard, som stod for 19 analyser.

Udover at have forudset mere "sikre" spil som fx under 4,7% til De Konservative og over 6% til Liberale Alliance, så forudså Kibsgaard også et godt valg til Kristian Thulesen Dahl, og at han ville få flest personlige stemmer, hvilket Kibsgaard fandt til odds 10.

Nu kan alle jo være "heldige" at ramme plet engang i mellem. Men kendetegnende for Kibsgaards tips spil var, at han havde ramt oddsbevægelserne flot, hvilket altid er et godt tegn på, at man har fundet værdi.

18 af Kibsgaards 19 spilforslag er på nuværende tidspunkt afsluttet og resultaterne ser således ud:
Antal spil: 18

Hitrate: 11/18 (61%)
Gennemsnitligt odds: 3,99 - pilles de to højeste odds ud (35 og 10) er oddset 1,68
Tbp: 139%
Gevinst: 7,02 units

Se alle Kibsgaards brugertips her.

Vi siger tak til alle brugere på Betxpert for den store aktivitet omkring Folketingsvalget og de mange spilforslag de sidste uger.