Fredagens forsøg på at affyre en oddsbombe blev desværre til en fuser. SønderjyskE vandt 3-0 hjemme over Herning, og odds 8,5 for en overraskende udesejr var dermed et pænt stykke fra at havne i det gode hus (ellers fint tip af Mike Larsen).

Men sådan er det; alle langskud kan naturligvis ikke gå hjem. Vi er tilfredse hvis bare nogle af dem rammer plet - så det samlede resultat er et overskud. Og det gør de skam, se fx her.

Vi tøver derfor ikke med at slå til søren hvis nye saftige overodds flyver forbi - og det er præcis hvad der sker denne lørdag.

BetXpert better mod Bayern

Således i Bundesligaen hvor Bayern München tager imod Hannover 96 (kl. 15:30)

Sikker hjemmesejr, vil mange sige. Tjah. Hjemmesejr er det sandsynlige udfald, men chancen for et chok i form af en udesejr er bestemt til stede. Bayern har nemlig en række skader og er allerede snublet flere gange i denne sæson. I øvrigt ligger den sydtyske storklub helt nede på 12.pladsen, mens Hannover skam indtager en tredjeplads...

Alt i alt er der nok basis for et sats på udesejren til flotte odds 9,09. Læs Martin K. Andersens analyse af kampen.

Frækt, fransk og forførende

Lidt mindre, men stadig skyhøjt, giver 0-0 i Auxerre-Bordeaux: odds 8,0. Og hvorfor ikke gå efter det - når der efter alt dømme er tale om en tæt og målfattig kamp mellem to hold med gode forsvar og offensive problemer.

Se Jens Bøyes analyse af kampen (kl. 19).

Se også BetXperts øvrige lørdags-tips - via forsiden af www.betxpert.com eller her.