Med ny artikelredaktør på plads sigter BetXpert efter flere unikke artikler såvel som flere tips. Hils på Peter Bollerup og giv ham gerne inputs.

Det er tid til nytårs-forsætter, også her på BetXpert hvor vi ønsker at blive skarpere på artikel- og analysefronten. Vi vil producere flere unikke artikler med bettingrelevans samt flere kampanalyser og (overskudsgivende) spilforslag.


Nytårs-forsætter har det med at blive glemt efter et par dage, men vi har taget tyren ved hornene og gjort et konkret tiltag der skal give vores læsere mere og bedre læsestof.

Ny artikelredaktør

Den gamle redacteur, Jens Bøye der har hjemsøgt BetXpert de seneste 10 år med et bredt ansvarsområde, skal nu fokusere på tips. Som analyseredaktør får han mere tid til at hyre og coache eksperttippere (resultatet skulle meget kunne ses over de kommende måneder), samt til selv at skrive flere analyser.


Den tid får han fordi BetXpert har ansat en artikelredaktør: Peter Bollerup Andersen. Han skal organisere og redigere vores team af freelance-artikelskribenter og også selv skrive artikler.

Peter har arbejdet som journalist i fire år, samtidig med at han har brugt en del tid på betting. Så meget som man nu kan bruge når man er i parforhold og har et barn på 11 måneder. Peter er desuden erfaren BetXpert-bruger med syv år på bagen (”Bollerup”).

Velkommen til!

Hvad vil du læse om?

Peter har selvfølgelig en masse idéer til hvad der kan skrives om (i skrivende stund er han - samtidig med at blive introduceret til BetXperts arbejdsgange - ved forfatte en artikel om hvem de store fodboldligaer må undvære i januar pga de Afrikanske Mesterskaber og de Asiatiske ditto), men han vil også meget gerne have læsernes besyv med.

Så værsgo - brug meget gerne kommentarfunktionen forneden til at foreslå artikelemner. Hvad vil DU gerne læse om her på BetXpert?