Brøndby er ude i en kæmpe krise. Kritikken hagler ned over ledelsen og spillerne. Holdet har ikke vundet på udebane i halvandet år og i lørdags tabte de hjemme til oprykkerne fra AGF.

Krisen er enorm, så derfor har Betway.com sat odds på, hvornår Brøndbys næste sejr kommer. En sejr som i hvert fald midlertidigt vil lukke munden på de mange kritikere.

”Brøndby er ude i den værste krise siden Interbankskandalen. Det hele ser ud til at sejle, der er interne stridigheder på holdet og det ser meget sort ud for dem. En sejr er det de allermest har brug for i Brøndby, og på et eller andet tidspunkt kommer vendepunktet” siger Jacob Leslie – PR chef, Betway.com

Hvis du ikke tror på at sejren kommer indenfor de næste tre kampe giver Betway.com dig pengene 5 gange igen. Hvis du er superoptimist på Brøndbys vegne, kan du også spille på, om de vinder to af de næste tre kampe!

”Vi oplever stor interesse for Brøndbys kampe og derfor ønsker vi at udfordre vores kunder med nogle nye sjove odds. Alle har en mening om dem og Brøndby er det hyppige samtaleemne blandt venner og kolleger. Derfor giver vi nu alle chancen for at sætte handling bag deres ord. Enhver diskussion bliver mere interessant, når der er gevinster i farvandet”, slutter Jacob Leslie

Aktuelle Brøndby odds

Vinder Brøndby mindst en af de næste tre kampe?
Ja - odds 1,15
Nej - odds 5,00

Vinder Brøndby to eller flere af deres næste tre kampe?
Ja - odds 2,25
Nej - odds 1,55