Mandag så verden en ny bookmaker, da Betway slog dørene op med et slagtilbud af de helt store: 100% bonus op til 1.000 kr. på bookmaker-delen, og op til $1.000 bonus på poker-delen!

Således er der allerede fra dag 1 mange tusinde gode grunde til at tage imod det generøse tilbud og træde indenfor hos denne nye og lovende bookmaker, men hvad er det man møder når man træder ind hos Betway?

Trods hovedsæde på Gibraltar anlægger Betway et stort fokus på det danske marked, ikke mindst i kraft af at firmaet har en del skandinaviske rødder i ledelsen. Placeringen på Gibraltar er i skattemæssig henseende et positivt træk, da licens og afgiftbetaling således falder indenfor EU´s grænser.

Betways strategi for at få succes er ganske klart meldt ud: via stærkt konkurrencedygtige og kundeorienterede produkter, den bedste pris og højere odds, samt et enormt udbud af spil, forventer Betway at kunne etablere sig i fronten af markedet indenfor relativt kort tid. Og så lægger man tilmed ud med at tilbyde den højeste signup bonus markedet hidtil har set!

BetXpert har brugt det første døgn af Betway´s levetid til at kigge dem efter i sømmene, og det er der kommet en anmeldelse ud af som kan læses på http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=43

I anmeldelsen vurderer vi Betway på bl.a. tilbagebetaling, odds, udbud, support mv., og krydrer dette med den vanlige række nyttige facts om firmaet.