VM-slutrunder fører ofte ganske gode måneder med sig for spillemarkeder, og det var også tilfældet for det danske. Læs mere om det og meget mere i ugens bettingnyheder.

648,1 millioner kroner. Så mange penge vandt bookmakerne på det danske licensmarked fra spillerne i andet kvartal af 2018. Det er det næsthøjeste beløb nogensinde kun overgået af fjerde kvartal i 2017.

Der blev omsat for lige knap seks milliarder kroner i samme periode, hvilket er den næsthøjeste omsætning, kun overgået af andet kvartal i 2016, hvor EM-slutrunden blev afholdt. Det er dog cirka 750 millioner kroner mere end i første kvartal og cirka 350 millioner kroner mere end samme kvartal sidste år.

Samlet set hev udbyderne på det danske licensmarked 1,63 milliarder kroner hjem på tværs af casino, betting  og lotto. Det tal er omkring 200 millioner kroner større end samme kvartal sidste år.

Læs mere 

Andre nyheder fra uge 40

1/10 Amerikanske ligaer går til Kongressen

De fire store sportsligaer i USA er gået hele vejen til Kongressen med deres øgede sikkerhedskrav, der skal bevare integriteten i deres sportsgrene. Som fx aldersrestriktioner og lignende. De skal dog ikke forvente, at det er noget, der står højt på prioriteringslisten i Kongressen i øjeblikket.
Læs mere

1/10 Fremragende vækst på græsk marked

Takket være især VM i fodbold, tyder meget på, at man er på vej mod et rekordår på det græske marked. I al fald er omsætningen pt. 24 % højere i år i forhold til sidste år, mens overskuddet er 30 % større.
Læs mere

2/10 Colombiansk fodbold sagsøger bettingregulator

Den colombianske fodboldforening har valgt at lægge sag an mod landets bettingregulator, da forbundet mener, at det er berettigede til en bid af bettingomsætningen i landet. Dermed følger det i sporene på de amerikanske ligaer, der også har krævet at få en bid af kagen i forbindelse med åbningen af spillemarkedet i USA.
Læs mere

2/10 Britiske kunder får bedre klagevilkår

Den britiske gamblingkommission (UKGC) har lanceret nye klageregler, der skal forbedre vilkår for kunderne. Den primære ændring er, at man som kunde nu kan anmode (og modtage) beviset fra den part, man er i strid med. Førhen kunne sådan en anmodning blive afvist. Reglerne træder i kraft den 31. oktober.
Læs mere (betalingsside)

2/10 NHL-omsætningen kan stige med 200 millioner dollars

Ifølge en undersøgelse foretaget af American Gaming Association (AGA) kan NHL se frem til op mod 216 millioner dollars i øget omsætning. De 151 millioner vil komme i form af et øget forbrug af ligaens produkter såsom billetter, merchandise og lignende. De resterende 65 millioner ville komme i form af sponsorater og lignende.
Læs mere

2/10 Heftig opbakning til Vegas Golden Knights

NHL-holdet Vegas Golden Knights, der spillede sig hele vejen til Stanley Cup i sidste sæson, oplever en mærkbar fanstøtte. I al fald er de det hold, der har modtaget flest indskud i forhold til over/under-linjen. Linjen startede på over/under 95,5 point, men blev skubbet helt op til 101,5 point.
Læs mere

3/10 Bettingskandale i Vild med Dans: Revisor sigtet af politiet

En revisor fra Odense er sigtet af politiet for at overtræde loven om forretningshemmeligheder ved at have oddset på udfald i underholdningsprogrammet Vild med Dans, hvor han var med til at kontrollere seernes stemmer.
Læs mere

4/10 EA Sports overgiver sig: Imødekommer stigende pres

EA har på det seneste været i søgelyset på grund af firmaets brug af loot boxes i FIFA. I den nyeste udgave af spillet, FIFA 19, har man nu valgt at inkludere et synligt tal af sandsynligheden for at få fingrene i én af de sjældne spillere i disse loot boxes: Mindre end én procent. Hver loot box koster $2,49. 
Læs mere

4/10 FanDuel lancerer stemmestyret betting

FanDuel er gået sammen med Amazons stemmestyrede device, Alexa, således at man i USA snart kan placere sine bets via Alexa. Helt specifikt kan man via Alexa komme med seks forudsigelser om weekendens NFL-kampe, og så deltager man i en freeroll om $1.000. 
Læs mere

5/10 UKGC: Man bør tage snakken om reklamerne

I en tid, hvor flere og flere overvejer et reklameforbud for bookmakere, mener den britiske gamblingkommission, UKGC, at man som minimum bør tage debatten om, hvorvidt bettingreklamer skal være lovlige eller ej. Ikke mindst fordi bookmakernes troværdighed er lav i øjeblikket.
Læs mere

5/10 NBA håber på føderal støtte

En kommissær fra NBA - Mark Tatum - udtaler ved et møde, at han håber på, at bettingaktiviteten i USA bliver samlet under en føderal styrelse fremfor den nuværende model, hvor hver enkelt stat styrer sig selv. Ligeledes vil NBA også indgå i et samarbejde med bettingindustrien, så de kan få adgang til NBAs egen data. 
Læs mere

5/10 Dallas Mavericks ansætter NBA-bettor

Dallas Mavericks har ansat Bob Voulgaris, der som bettor har formået at hive millioner af dollars i land på NBA. Han var kendt som en meget skarp observatør, der især i starten havde sin edge på tre headcoaches i NBA. Dette er endnu et tegn på, at gambling ikke længere er et fy-ord i USA.
Læs mere

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.