Senatets minoritetsleder, Chuck Schumer, vil indføre en række retningslinjer, der skal gælde over hele landet. Læs mere om det og ugens øvrige bettingnyheder.

Chuck Schumer, der er minoritetslederen i Senatet, har en række forslag til føderale retningslinjer for sportsbetting i USA. Blandt andet ser han gerne, at bookmakerne udelukkende bruger officiel ligadata for at bestemme udfaldet.

Ligeledes mener han også, at sportsligaerne skal have medindflydelse i forhold til at bestemme, hvilke væddemål der accepteres. Endvidere peger han på, at ligaerne skal holde øje med betting, men han nævner ikke noget om integrity fee, der ellers har fyldt meget i medierne. 

Afslutningsvist peger han også på mere grundlæggende retningslinjer, såsom at man skal være 21 år i samtlige stater, og at bookmakerne ikke må gå efter de unge i deres markedsføring.

Læs mere

Andre nyheder fra uge 35

27/8 Ukraine gør poker til en sport

Efter en længere debat har Ukraine valgt at anerkende poker som en sport frem for et chancespil. Det betyder dermed også, at landet igen kan udbyde poker. Da det blev beregnet som gambling, var det nemlig ikke lovligt i landet.
Læs mere

28/8 Kindred Group vil gøre inaktive spillere aktive

Kindred Group, der står bag blandt andre Unibet*, har integreret Enteractives re-aktiveringsservice, der skal gøre inaktive spillere aktive igen. Det sker ved personlige opkald, hvor de spørger ind til kundernes ønsker. Servicen hjælper også Unibet* med at identificere problemspillere.
Læs mere (betalingsside)

29/8 Over 20.000 nye Danske Spil-kunder under VM

Stigende omsætning og overskud er resultatet for Danske Spil* i første halvår af 2018, viser nye offentliggjorte tal. VM har været med til at sætte rekorder, mens der også har været succes for lottospillet Eurojackpot. 
Læs mere

30/8 Betway indgår samarbejde med Hannover

Betway forsøger at styrke sin position i Tyskland, og deres seneste tiltag er et treårigt samarbejde med den tyske Bundesliga-klub, Hannover 96. Betway lavede en lignede aftale med Fortuna Düsseldorf tidligere på ugen.
Læs mere

30/8 Ansatte trækker Evolution i retten efter flytning

Syv ansatte hos Evolution Gaming har stævnet virksomheden, der leverer live casino. Det sker efter, at firmaet flytter fra Malta til Georgien, og i den forbindelse er de blevet tilbudt at flytte med til lokal løn: en løn, der er langt lavere end deres normale.
Læs mere (betalingsside)

30/8 Kambi tæt på amerikanske licenser

Kambi er "tæt på" at sikre sig fem amerikanske licenser. I øjeblikket er salgsdirektøren i New York for at evaluere og etablere nye partnerskaber, der skal sikre dem en succesfuld indgang på det amerikanske marked.
Læs mere

30/8 FanDuel vil uddanne spillerne

FanDuel er gået sammen med Minute Media om at lave et fan-drevent website. "The Duel" skal levere en del artikler og videoer, der har til formål at uddanne spillerne i markederne.
Læs mere

31/8 Sportsbetting lanceres i West Virginia

West Virginia er den seneste stat i USA, der lancerer sportsbetting efter, at lovændringen tillod det. Embedsmænd i staten peger på deres model som den, de øvrige stater bør efterligne, hvis de skal have succes.
Læs mere

31/8 Spillemyndigheden udsteder nye tilladelser

Flere nye selskaber kan nu tilbyde spil efter at være blevet tildelt licens fra Spillemyndigheden. Udover den svenske bookmaker, Bethard, drejer det sig blandt andet om Verdensnaturfonden og Claus Elmings NFL Picks.
Læs mere