En stor undersøgelse har kigget nærmere på tennissporten, og den konkluderer, at der er et gigantisk problem med matchfixing på lavere niveau. Læs mere om det samt ugens øvrige bettingnyheder.

Der er et kæmpe problem i tennissporten. Det konkluderer en ny rapport, der har undersøgt sportens forhold til matchfixing i løbet af de seneste år.

Undersøgelsen blev påbegyndt efter, at BBC og Buzzfeed i starten af 2016 havde lavet artikler, der anklagede førende spillere for at være involveret i formodet matchfixing. Undersøgelsen har dog ved første øjekast ikke fundet frem til noget reelt.

Til gengæld konkluderer undersøgelsen, at der på lavt- og middelniveau er meget stort korruptionsproblem, særligt hos mændene. Det er The Independent Review Panel, der står bag undersøgelsen, og det har kostet 20 millioner pund at lave undersøgelsen ifølge BBC.

En unavngiven bookmaker kalder situationen i tennissporten for "mere dyster end dyster". Et af forslagene i rapporten går på at eliminere bettingsponsorer fra sporten, særligt fra turneringernes side.

Læs mere

Andre nyheder fra uge 17

24/4 Norge vil gøre det sværere for udenlandske udbydere

Flere norske partier vil gå sammen om at gøre det sværere for udenlandske spiludbydere at operere på det norske marked. Mere konkret vil de bl.a. lave en striks blokering af IP-adresser fra udenlandske udbydere og lade spillemyndigheden få adgang til bankoverførsler.

Læs mere

26/4 GVC vil give deres interface en overhaling

GVC har via Bwin* testet en forbedret udgave af deres "MyBets", hvor man kan følge sine ikke-afgjorte væddemål sammen med livebetting. Dette skal inden for den kommende måned rulles ud på alle platforme foruden nyindkøbte Ladbrokes Coral.

Læs mere (betalingsside)

26/4 Pinnacle vil ind på det amerikanske marked via B2B

Bookmakeren Pinnacle lancerer et nyt B2B-produkt, hvor de vil forsøge at arbejde sammen med andre bookmakere frem for at arbejde imod dem. Baggrunden for dette er at komme ind på det amerikanske marked via andre bookmakere, der kan drage fordel af deres ekspertise.

Læs mere (betalingsside)

26/4 SønderjyskE slipper for matchfixing-sag

Matchfixingsekretariatet har undersøgt SønderjyskE, efter de tabte i den sidste grundspilskamp til FC Midtjylland. Her havde sønderjyderne en stor fordel af at tabe, og efterfølgende interviews indikerede, at de gik efter et nederlag. Undersøgelsen har dog ikke båret frugt, blandt andet fordi kilderne primært har været anonyme, og dermed er der sat foreløbigt punktum i sagen.

Læs mere

27/4 Kindred kigger mod Messenger og Alexa

Kindred leder efter nye måder at engagere deres kunder på, og i den forbindelse kigger de mod Facebook Messenger, samt den stemmestyrede Amazon-assistent, Alexa. Ifølge Kindred er målet at placere væddemål igennem disse services.

Læs mere

28/4 Antallet af ROFUS-registrerede stiger

Lige knap 13.000 danskere har registreret sig i ROFUS, hvilket er en stigning på omkring 4.000 nye registrerede danskere. Det kan blandt andet hænge sammen med, at der i 2017 har kørt tv-reklamer for ROFUS.

Læs mere