Hvad skete der i uge 50? Danske Spil* trækker reklame tilbage, ny pokerlovgivning vedtaget i Folketinget, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

 

21/12 Folketinget vedtager ny pokerlovgivning

Folketinget har godkendt en række ændringsforslag til spillelovgivningen, så de lovlige pokerklubber får bedre forhold og nu f.eks kan tilbyde to turneringer på samme dag, mens der tidligere var en grænse på max én turnering pr. dag. Derudover er der også god tilfredshed hos Dansk Pokerforbund med, at buy-in grænsen hæves til 400kr.

Læs mere

 

21/12 Thomas Rørsig stopper hos Danske Spil*

Danske Spil* kan fra årsskiftet byde velkommen til deres nye informationschef Stine Hove Marsling, der afløser Thomas Rørsig, der har valgt at blive selvstændig PR-konsulent efter over 20 år i Danske Spil-koncernen.

Læs mere

  

21/12 Paddy Power håber fusion med Betfair* går igennem til marts

Den irske bookmaker Paddy Power håber, at fusionen med Betfair* vil gå igennem til marts. Fusionen der, vil samle fire milioner kunder på flere kontinenter, skal dog lige klare diverse lovmæssige hindringer.

Læs mere

 

22/12 Danske Spil* trækker Boxing Day-reklame tilbage

En smilende Oddset-pige med boksehjelm og et blåt øje har skabt debat på Twitter, da mange finder teksten "Ram plet på Boxing Day" upassende. Danske Spil* har beklaget og fjernet Boxing Day-plakaten.

Læs mere

 

23/12 Kentucky kræver kæmpebøde af PokerStars

Efter et langvarigt retsopgør er Amaya Gaming, der står bag PokerStars, blevet idømt en bøde på 870 millioner dollars for ulovligt at udbyde spil til Kentucky-borgere efter Unlawful Internet Gambling Enforcement Act trådte i kraft på ´Black Friday´tilbage i oktober 2006.

Læs mere

 

24/12 Endnu en stat lukker ned for Daily Fantasy

Fantasy Football-udbydere som DraftKings og FanDuel har svært ved at overbevise spillemyndighederne om, at deres aktiviteter ikke er gambling. En række stater har bremset disse Fantasy-spil, og nu har Illinois også skrevet sig på listen. Det forventes, at flere stater følger med og udelukker DraftKings og FanDuel.

Læs mere

 

24/12 Betfair* forlader Canada

Efter den 14. januar kan Betfair-kunder i Canada ikke længere placere bets hos den populære spillebørs. Op til fusionen med Paddy Power har Betfair* valgt at trække sig fra det canadiske marked og meddeler samtidig at alle ikke-afgjorte spil efter 14.januar vil blive voided og kunder vil få tilbagebetalt deres indskud.

Læs mere

 

24/12 Armenien forbyder reklamer for online gambling

Armenien er på nippet til at indføre regler, der skal forbyde reklamer for online gambling i både radio og tv samt andre medier i landet. 

Læs mere

 

24/12 Yggdrasil Gaming får britisk licens

Der er hård kamp om de britiske gamblere og nu melder kasinospil-udvikler Yggdrasil Gaming sig på banen efter de er blevet tildelt en spillelicens fra de engelske spillemyndigheder. Deres svenske direktør Fredrik Elmqvist forventer, at det britiske marked for spillemaskiner (slots) vil følge samme udvikling som i de nordiske lande.

Læs mere

 

26/12 Rusland vil tvinge bookmakere til sport-sponsorater

Den russiske præsident Vladimir Putin ser gerne, at russisk sport får mere støtte fra bookmakerne via sponsorater som bl.a er meget udbredt i den engelske Premier League. Det forventes således, at der vil blive indført en ny lov, der vil tvinge bookmakere på det russiske marked til at indgå sponsorater med sportklubber i Rusland.

Læs mere

 

27/12 Paddy Power udbetaler for van Gaal-fyring

Det er et satset reklametrick, men Paddy Power er nu så overbevist om, at Manchester United vælger at fyre manager Louis van Gaal, og de udbetaler derfor gevinst til alle de gamblere, som har sat penge på, at van Gaal er næste Premier League-manager, der modtager en fyreseddel.

Læs mere