Hvad skete der i bettingbranchen i uge 29? 888 tæt på Bwin*.Party overtagelse, Betsson med rekordoverskud, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

13/7 Domstol lukker ned for 666Bet
En engelsk domstol har afgjort, at svindelanklagede 666Bet skal lukkes ned. Der er dog stadig kunder, der mangler at få udbetalt penge fra deres 666Bet-konto og de engelske spillemyndigheder kan ikke oplyse om lukningen påvirker udbetalingen.

Læs mere

15/7 Indien ramt af matchfixing-skandale

Den indiske højesteret er kommet frem til at de to cricket-klubber Chennai Super Kings og Rajasthan Royals skal udelukkes fra ligaen i to år for at have spillet ulovligt på kampe. Derudover er der tildelt livtidskarantæner til flere højtstående personer fra de to klubber.
Læs mere

15/7 Credit Suisse: Der vil blive sat ind imod vanedannende spilleautomater

Ifølge analytikere fra Credit Suisse kan de britiske bookmakere godt forberede sig på, at der vil blive indført begrænsninger på de kontroversielle FOBT-spilleautomater, der er så vanedannende, at de er blevet kaldt “crack cocaine of gambling”.

Læs mere

15/7 Tennis dominerer liste over mistænkelig spilmønster

ESSA (European Sports Security Association) har udgivet deres kvartalrapport over mistænkelig betting. De fandt ialt 23 alvorlige tilfælde, som er værd at undersøge nærmere for matchfixing. Tennis står noteret for 19 af de 23 sager.

Læs mere

16/7 Engelske spillemyndigheder: Ikke noget stort sort marked

Ifølge de engelske spillemyndigheder er der ikke meget, der tyder på at licensbookmakerne behøver bekymre sig om konkurrence fra det sorte bettingmarked. Især grundet samarbejde med pengeinstitutter er det lykkes at holde de ulovlige spiludbydere fra fadet.

Læs mere

16/7 Brasilien på vej mod ny spillelovgivning

Det brasilianske senat arbejder med et lovforslag, der vil legalisere sportsbetting. Det kommer efter online betting er blevet udbredt hos brasilianske spillefugle, og det vurderes ikke at være muligt at bremse denne ulovlige betting.

Læs mere

16/7 Engelsk regering afviser FOBT-begrænsning

Selvom der er massivt pres for at få indført en 2 pund-begrænsning på FOBT-spilleautomaterne, så holder den engelske regering fast i deres tiltag, hvor personalet i betting shops skal skride ind overfor gamblere med spilleafhængighed.

Læs mere

17/7 Bookmakerne flygter fra Portugal

PokerStars, Full Tilt og William Hill har allerede forladt det portugisiske marked pga. den nye spillelovgivning. De får nu følgeskab af 888, Betfair* og Bet365*, der følger med ud af svingdøren.

Læs mere

17/7 888 tæt på at overtage Bwin*.Party

Efter GVC Holdings kom med deres bud, så har 888 nu sat sig i førersædet i kampen om at overtage Bwin*.Party ved at tilbyde 898,3 millioner pund. Det vil blive fremlagt Bwin*.Party-aktionærerne ved den kommende generalforsamling, men der er stadig mulighed for GVC kommer ind med et højere bud.

Læs mere

17/7 Ladbrokes fjerner omstridt in-play funktion

Livebetting er ikke tilladt i Australien, men det forsøgte Ladbrokes at omgå ved at indføre en in-play funktion. Det førte til politianmeldelse og det har fået Ladbrokes til at fjerne funktionen.

Læs mere (betalingsside)

17/7 Flot overskud hos Betsson

Betsson AB fortsætter fremgangen og kan fremlægge et kvartalsregnskab med et rekord-overskud på 200 millioner svenske kr., hvilket er en stigning på 12% i forhold til samme periode sidste år. Samtidig meddeler Betsson, at formand Magnus Silfverberg træder tilbage efter 6 år på posten.

Læs mere

17/7 Marathonbet* indtager Anfield

Marathonbet* kan fremover kalde sig betting partner for Premier League-klubben Liverpool. Det bliver fejret med special-tilbud og odds, mens Marathonbet* håber på, at samarbejdet vil give dem bedre gennemslagskraft på det britiske marked.

Læs mere

X
888 tæt på Bwin*.Party overtagelse, Betsson med rekordoverskud, etc.
Cristiano