Hvad skete der i bettingbranchen i uge 5? Debat om betting-skat, nyt matchfixing-tiltag møder kritik, etc. Læs BetXperts ugentlige nyhedsopsamling...

26/1 DBU kritiserer ny lov om matchfixing

DBU støtter stramningerne i den nye matchfixinglov, men de er utilfredse med, at der er mangler i lovforslaget. DBU har foreslået en række yderligere tiltag, bl.a med oprettelse af en særlig domstol med specialviden på området.

Læs mere

27/1 Paddy Power-finansieret FIFA-kampagne i fare

Selv hvis David Ginola lykkedes at blive nomineret som modkandidat til FIFA-boss Sepp Blatter kan hans bookmaker-sponsorerede kandidatur være i fare, da den kan være brud på FIFA gambling-regler.

Læs mere

27/1 Sky Betting satser stort på teknologien

Sky Betting udvider medarbejderstaben til mere end 650 ansatte ved oprettelsen af 90 nye stillinger, som primært skal fokusere på teknologi.

Læs mere (betalingssite)

27/1 Italiensk vækst hæmmet af poker tilbagegang

Den samlede indtjening i den italienske gamblingverden er stagneret i 2014 pga. et tilbagefald på hele 23 % på pokerdelen.

Læs mere (betalingssite)

27/1 "Dangerous Odds" - film om illegal gambling i støbeskeen.

World Trade Center-instruktør Oliver Stone har filmen 'Dangerous Odds' i støbeskeen. En film med afsløringer om illegal gambling i USA og Caribbean.

Læs mere

27/1 Stor bøde til "ulovlig" gambler i Tyskland

En tysk blackjack-spiller er idømt en bøde på 65.000 euro for at have gamblet hos en spiludbyder, der ikke har licens på det tyske marked. Spilleren havde vundet mere end 200.000 euro, og påpegede, at Boris Becker var ambassadør for spiludbyderen.

Læs mere

27/1 PokerStars har planer om at sportsbook-udvidelse

Der kan være en ny bookmaker på vej til Danmark, da PokerStars vil indtage nye markeder med deres satsning på sportsbetting. Efter lancering i Italien, Spanien og det britiske marked vil PokerStars efter sigende kigge mod de nordiske og østeuropæiske lande.

Læs mere (betalingsside)

27/1 Spansk tennisspiller tilbudt penge for matchfixing via Facebook

En spansk tennisspiller er blevet udelukket i 5 år efter en dom om matchfixing. Efter hans computer blev beslaglagt er det kommet frem, at spilleren via Skype har beskrevet hvordan ville sørge for at tabe med vilje. Det er desuden kommet frem, at han oprindeligt blev tilbudt pengene via hans facebookprofil.

Læs mere

27/1 Koreanere anholdt for at drive ulovlig bettingvirksomhed i Vietnam

En gruppe på 11 koreanere er blevet anholdt i Vietnam for at have drevet ulovlig online sportsbettingvirksomhed i landet. Alle de anholdte står nu til at blive udvist af landet, hvor de så skal straffes.

Læs mere

28/1 Rumænien satser på gambling til at redde økonomien

Efter aftale med IMF (International Monetary Fund) skal Rumænien arbejde på at reducere deres underskud. Den rumænske statsminister Victor Ponta regner med at legaliseringen af online gambling og en øget licens-afgift vil give en skatteindtægt på 100 millioner euro.

Læs mere

28/1 Portugal skal genoverveje deres skat på betting

Revisionsfirmaet PwC har sendt et klart signal til Portugals regering inden deres indførelse af skat på sportsbetting. PwC anbefaler regeringen at genoverveje deres tiltag, hvis ikke de skal miste adskillige millioner euro i skatteindtægter.
Læs mere (betalingsside)

28/1 Flere bookmakere accepterer bitcoin som betalingsmiddel

5Dimes og Heritage er bookmakere, der allerede accepterer den virtuelle møntfod, Bitcoin, som betalingsmiddel. Nu følger BetDSI, Bookmaker og Justbet trop og vil nu også fremover acceptere ind- og udbetalinger via bitcoin.
Læs mere

30/1 Nevada-bookmakere slår rekorder

2014 blev et rekord-år for bookmakerne i Nevada, der havde en omsætning på 3,9 milliarder dollars og de hentede et samlet overskud på 227 millioner dollars. Alene på Super Bowl-finalen tjente bookmakerne knap 20 millioner dollars, da Seattle Seahawks besejrede betting-favoritterne Denver Broncos.

Læs mere

30/1 Mybet introducerer egen sportskanal

Bookmakeren Mybet introducerer nu deres egen sportskanal, Mybet.tv, hvor der vil være liveodds, statistikker og tv-transmissioner fra bl.a. Ligue 1, Serie A samt turneringer i ATP og WTA.
Læs mere

30/1 Senator John McCain vil have den amerikanske kongres til at kigge på sportsbetting

Den amerikanske senator, John McCain, vil have kongressen til at tage spørgsmålet om lovliggørelse af sportsbetting op. McCain mener det er et nationalt anliggende, og han antyder derfor, at det ikke kun skal være Nevada, der må tilbyde sportsbetting lovligt.

Læs mere

30/1 Washington State vil gøre det lovligt at bette på fantasy sport

Fantasy sport er ligesom almindelig sportsbetting ulovligt at spille på i de fleste amerikanske stater, men i Washington State vil man gøre det lovligt ved at sidestille det med de såkaldte "skills games".
Læs mere

30/1 Spillemyndigheden lancerer søgeportal til behandling for spilleafhængighed

Der findes i Danmark en række gratis behandlingssteder for spilleafhængighed, og Spillemyndigheden vil gøre det lettere for de afhængige at finde et behandlingssted ved at lancere en søgeportal til formålet.
Læs mere

1/2 FOBTs-maskiner er bookmakernes guldkalv

De britiske bookmakere tjener styrtende på de omdiskuterede FOBTs-maskiner (Fixed Odds Betting Terminals). En opgørelse fra Gambling-kommissionen viser, at 52% af overskuddet (ialt 1.56 milliarder pund) hos de britiske betting shops kommer fra disse FOBTs-maskiner.

Læs mere