Den svenske spillekoncern Bettson oplyser, at omsætningen og overskudet er steget drastigt i 2.kvartal i kølvandet på, at selskabet har skabt en fælles platform for sine produkter...

De samlede indtægter er steget med 19% til 579, 3 millioner svenske kroner (SEK) i 2.kvartal, i forhold til samme kvartal sidste år, mens det samlede depositum i forhold til alle Betsson-produkter er oppe med 34%, som betyder, at kunderne nu indbetaler over 2 milliarder SEK til selskabet.

Den samlede omsætning i forhold til sportsbetting-delen er nu oppe på 3,47 milliarder SEK – en stigning på 26%, og det samlede overskud på sportsdelen rammer nu 25.4 SEK, hvilket betyder en profit-stigning på 86% i forhold til sidste års 2.kvartal.

Magnus Silfverberg, som er CEO i Betsson-koncernen, fortæller til eGaming Review, at det giver selskabet mulighed for at fokusere endnu mere på at optimere hjemmesiden med fokus på forbedring af funktionalitet og betalingsløsninger.

Mobilmarkedet i fokus 

Silfverberg pointerer ligeledes, at fokus nu vil blive koncentreret om det Betsson- produkt, som rettet mod mobilkunderne, hvor selkabet ikke har været lige så meget fremme i skoene i forhold til sine konkurrenter, selvom Betsson nu både udbyder sportsbetting, casino og skrab til kunderne på mobilplatformen, lyder vurderingen.

Mobilforretningen står i øjeblikket kun for 9% af det samlede overskud, men det håber Silfverberg vil ændre sig.

- Omvæltningen til den nye fælles platform gør, at det giver os mulighed for at styrke mobil-produktet og den samlede spilleoplevelsen hos os, ligesom vores omkostningsstyring effektiveres.